Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12327718 www.bgdnes.bg

Емили с тротинетката: Заминавам пеш в Букурещ да свалям културистки

Румен Бахов ме харесва много, разкри Емили, любимата на екскултуриста Тихомир 

Емили, любимата на един от участниците във "Фермата" - бившия културист Тихомир-Мелиса Рангелов, сподели най-напред за "България Днес", че заминава в Букурещ. Трансмомичето от Плевен ще е сред ВИП публиката на най-голямото състезание за културистки в Източна Европа, което стартира в румънската столица. 21-годишната блондинка планира да преодолее пеш 10-те километра по Дунав мост до Гюргево като вид "тур на овациите", тъй като според нея била една от любимките на БГ митничарите.

Реклама

"По принцип харесвам едри жени, но ме възбуждат и културистките. Ще има мускулести състезателки не само от цяла Европа, но и от Америка. Ще се запознавам с тях, ще флиртувам, може да се получи и нещо повече между нас", не крие апетита си към бабанките Емили.

Самата тя наскоро задръсти социалката си със свои снимки от фитнес залата, на които вдига без проблем огромни гири и тежки щанги. На един от фотосите пък крехкото бивше момче носи на конче любимия си Тихомир с живо тегло 115 килограма - два пъти повече от нейните!

"С моите 60 кила мога да вдигам големи тежести. Изглеждам фина, мила, нежна, но съм много здрава, жилава и силна. Мога да вдигна човек, който тежи дори 150 кила! И 200 кила няма да ми се опрат. А Тихомир, като ми се качи на гърба, почти не го усещам. Представете си каква сила трябва да имам!", хвали се "момичето с тротинетката". Емили добави, че от "мъртва тяга" повдига до 100 килограма, а наскоро се е щракнала с два дъмбела, всеки от които тежи по 40 килограма.

Преди два месеца избраницата на Тихомир се оплака в социалните мрежи, че била изнасилена в кола "с колан" от своя яка позната край Правец. Изненадващо, "момичето с тротинетката" призна, че е простило на ботевградчанката, която обяви за "изнасилвачка".

"Аз оставам приятелка с жената, която ми причини болка. Тя се държи мило и нежно с мен. Извини ми се, не го е направила нарочно, а от възбуда. Полудяла е от страст, както и аз, изгубила съм почти съзнание, обелила съм очи... Тя го е направила и след това ме е заболяло много", разказа Емили.

Тя довери още, че от известно време тв репортерът Румен Бахов я следвал по петите навсякъде в публичните й изяви.

Реклама

"Беше с мен и в КАТ, когато ме глобиха, че карам с над 100 км/ч по магистралата", каза трансмомичето.

"Бахов си призна, че ще ме следва навсякъде, щом съм с тази къса червена рокличка, която се вее, докато правя "фиу" по магистралите", сподели възлюбената на бившия тежкоатлет.

Емили повдигна завесата и над "интимната им кухня" с Тихомир. Като "пълна измислица" тя окачестви писанията, че той я зарязал и си намерил ново гадже.

"Ние имаме връзки и с други хора, но оставаме заедно, много се обичаме и ще се оженим веднага след като стана и по документи момиче. Тихомир не харесва мъже, може би само някои нежни момчета. Той се сваля с мацки и момичета, а аз - с жени и лесбийки", разкри още Емили.

Реклама
Реклама
Реклама