Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12498214 www.bgdnes.bg

Тихомир-Мелиса: Нарочно са блъснали Емили!

Момичето с тротинетката с мозъчно сътресение в "Пирогов" след сблъсък с бус

Бус помете Емили с тротинетката!

Трансмомичето е ударено от превозното средство, докато кара по велоалеята. Емили получава мозъчно сътресение. Инцидентът се случва в петък на обяд в района на Петте кьошета в София.

Реклама

Трансмомичето, което преди време летя по родните магистрали с тротинетката със 100 км/ч, е откарано веднага в "Пирогов". Това разкри пред "България Днес" приятелят й Тихомир.

"Случило се е точно до сервиза, където поддържаме тротинетката. Емили е била в безсъзнание. Откарана е с линейка в "Пирогов". Като цяло се е разминала с най-лошото, но...нараняванията й са доста. Когато падна на околовръстното със 100 км, не беше толкова зле положението", разкри участникът от "Фермата", който преди месеци бе жена и се подвизава под името Мелиса.

Според Тихомир Емили е ударена нарочно от водача. След инцидента шофьорът е отпрашил с бясна скорост. Без дори да спре и да окаже помощ на падналото трансмомиче.

"Не съм бил на мястото на катастрофата - споделя Тихомир/Мелиса. - Очевидци са снимали номера на буса, който е ударил Емили. Убеден съм, че е било нарочно. Разказаха ми, че шофьорът е засякъл Емили на велоалеята", разкрива още Тихомир.

Участникът от "Фермата" не разбира как досега неговата любима не е имала подобен инцидент на магистралата, където шпори тротинетката с 100 и дори повече километри.

"Убеждаваха ни да спре да караме по големите пътища, защото било опасно. Е, спрях. И какво? Удариха Емили в града, на велоалеята, където уж трябвало да караме тротинетката", каза още Тихомир.

Преди повече от седмица Емили се зарече, че никога повече няма да кара бързо по големите пътни артерии в страната. Трансмомичето пусна за продажба мощното возило. И си взе малка тротинетка, с която да обикаля из София.

Реклама
Реклама
Реклама