Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12538180 www.bgdnes.bg

Мечокът Васко е новият ерген

Фурор в зоопарка в Павликени 

Дамите не могат да смогнат на сексуалните му желания 

Мечок сексмашина обитава зоопарка в Павликени.

Хищникът Васко е страстен любовник и често обича да задоволява нагона си. Но се оказва, че никоя от кандидатките не може да смогне на темпото му и поради тази причина косматият сексманиак засега остава ерген.

"Васко е сред любимците на посетителите. Но това, което може да учуди мнозина обаче, е, че той е изключително сексуален мечок. Идеята ни беше да му намерим половинка, но се отказахме", сподели специално пред "България Днес" директорът на зоопарка Сезаин Мехмедов.

Реклама

Той разкри, че паркът е почернен от любовната игра на Васко. Преди месеци намерили дама за развратния хищник, но докато се опитвал да задоволи сексуалните си нужди, той я убил.

"Преди време намерихме мечка за Васко от зоопарка в Ловеч. Затворихме ги заедно с надеждата за ново поколение. За съжаление се оказа, че мечока е прекалено потентен и я гонеше през цялото време", разказва Сезаин. По думите му Васко е доста едър за вида си, лапите му били нетипично големи и с тях лесно задушавал мецаните.

"Бях извън града, когато от зоопарка ми се обадиха и ми казаха, че Васко за пореден път е наранил половинката си в желание за полов акт. Когато се върнах вече беше късно и не успяхме да я спасим", продължава разказа си Мехмедов. Поради това той решава да остави мечока ерген, докато не се намери дама, която да успее да го задоволи. През това време Васко получава най-добрите грижи, като от зоопарка задоволяват нуждите му с гранули с мед и шипков мармалад.

Млад любовник търсят и на маймуната Меги. Причината е, че старото й гадже Мони е в напреднала възраст и не може да я заплоди.

"По всичко личи, че Меги е готова да гледа малки. Но Мони е на близо 20 години и не може да я заплоди. В момента търсим друга мъжка маймуна, но причината да забавяме процеса е, че първо искаме да преместим Мони, за да няма конкуренция между тях", разкри пред вестника Сезаин.

Само преди броени дни зоопаркът, който е единствен в цялата Великотърновска област, отпразнува своята 55-а годишнина.

"Почти сигурно е, че най-новото ни попълнение догодина ще бъде камила, тъй като тя се храни на ден с количество колкото за две овце", заключи Мехмедов.

Реклама
Реклама
Реклама