Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12590353 www.bgdnes.bg

Най-известните бг песни били на Азис

Кралят на попфолка се обяви за експеримент на висши сили

Най-известните български песни били на Азис. Това обяви самият певец и уточни, че е най-популярният музикант, раждал се у нас.
"Определям се като човека, направил най-известните български песни в света", заяви гордо Азис. Само преди няколко месеца роденият в Костинброд изпълнител изтъкна, и то с право, че иконата Мадона има по-малко гледания на хитовете си в интернет от него.
Това очевидно не е случайно, защо певецът твърди, че е експеримент на висши сили. Изпълнителят на "Хабиби" счита, че той е изпратен на Земята с някаква специална цел. Каква точно, ромският славей не знае. Ала е категоричен, че хора като него на планетата са единични бройки.
"Според мен съм експеримент на по-висши сили. Времето ще покаже с каква цел. Вселената създава по един-два подобни екземпляра като мен на 100 години", обясни ромският славей.
Азис за пръв път публично заявява, че вярва в подобни неща. Кралят на попфолка рядко си позволява да е откровен и да говори на подобна тематика, било то и пред феновете си в социалната мрежа.


Азис за пореден път призна, че е станал баща отново. Преди месеци ромският славей се похвали, че е гушнал нова рожба. Близки до Азис се скъсаха да опровергават това. Ала ромският славей отново изтъкна, че има две деца - дъщеря Рая, която вече е голяма, и малко бебе, чието име не се съобщава засега.
Запитан дали наследниците му имат гласови данни на баща си, Азис категорично заяви: "Единият определено няма", споделя певецът, намеквайки, че има повече от едно дете.
Азис планира да легне под ножа отново. Славеят се чуди дали да не направи нова интервенция на гърдите си.
"Обмислям да ги увелича още малко", разкрива Азис.
Преди години в клиника в Турция певецът си направи операция за оформяне на гърдите. Плаща немалка сума, за да бъде мускулест в тази област и да изглежда внушително.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама