Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12599757 www.bgdnes.bg

Дуетната БГ половинка на Снуп Дог би Галена

Алек Сандър, който снима клип в Съдебната палата, е най-слушаният български изпълнител в платформа за музика

Галена сдаде трона!

Певицата от Смядово вече не е най-слушаният роден изпълнител в прочута платформа за музика. Чалга дивата е изместена от първото място от сензацията Алек Сандър. Певецът нашумя в България, след като снима скандален клип в Съдебната палата. Преди шест години музикантът бе част от "ВИП брадър".

Реклама

Че вече е номер едно в най-популярната платформа, разкри самият Алек Сандър пред вестника.

"Аз съм българинът с най-много слушания. Имам повече от 350 000 хиляди на месец. И продължават да се увеличават", похвали се Алек Сандър.

Преди месец българинът избухна с дует с една от най-големите рап звезди в света - Снуп Дог. За заснемането на клипа на дуета си с иконата на хип-хопа българинът плаща колосалните за родните стандарти 300 000 долара.

"Моят продуцент е работил с него, както и с Еминем, BTS, Дрейк и други. Чрез него направихме връзката със Снуп Дог. Той е много готин човек", разкри пред "България Днес" Алек Сандър. Нашенецът е записал още едно парче със световноизвестен музикант. Но родният изпълнител крие коя е звездата, с която е направил дует.

"Нека излезе официално и ще разберете. Пак е супер популярен", издава само бившият брадър.

Алек Сандър от години живее в САЩ. Дълго време се изявява успешно като модел зад океана. Преди да замине за Америка, той е писал текстове на редица чалга звезди. Сред тях са Галин, ДесиСлава и други.

"Вече не се занимава с попфолк - категоричен е Алек Сандър. - Търсят ме млади български хип-хоп звезди. Но им отказвам, защото живея в Америка и няма как от разстояние да запишем заедно парче. Ако съм в България, с удоволствие, бих помогнал на всеки", добави още дуетната половинка на Снуп Дог.

Реклама
Реклама
Реклама