Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12607608 www.bgdnes.bg

Матео е новият плейбой в националния

Футболистът измести Ники М. и Божигол като сваляч №1

Повиканият за сефте в националния отбор на България Матео Стаматов е новият плейбой номер 1 в състава! В отсъствието на вече "пенсионираните" от тима Николай Михайлов и Валери Божинов 23-годишният ляв бек се явява най-големият мачо и сваляч на класни жени.

Футболистът може да се похвали със страхотни красавици до себе си. Неотдавна Матео смени една испанска сексбомба с друга. Играчът излизаше с телевизионната звезда Марта Гранеро, която нашумя в риалити предаването "Мъже, жени, и обратно" и е особено популярна в родината си. Матео дори я доведе у нас през миналата година, докато бе играч на "Левски". Чаровницата обича да се снима в предизвикателни пози и неслучайно има близо 150 хиляди последователи в инстаграм. Очевидно обаче буйната връзка на Стаматов и Гранеро е приключила скоропостижно, тъй като българският плейбой в момента е в обятията на друга не по-малко очарователна испанска красавица.

Реклама

За разлика от предишната му блондинка, този път Матео залага на брюнетка. Името й е Соня Сорейе, изявява се като педагог и дава онлайн консултации. Двамата вече изобщо не крият чувствата си един към друг.

"По добре е заедно", е коментарът, придружен със сърчице, която испанката прави под обща снимка с българския национал. Тя също вече познава София, тъй като е идвала със своя любим в българската столица. Дори се вижда техен кадър от ларгото в центъра на града.

В момента Стаматов рита за руския "Оренбург". А самата Соня признава, че е горда с представянето на своето българско гадже. Не е ясно дали кръшното маце ще присъства на трибуните на "Хювефарма Арена" в Разград, за да наблюдава евентуалния дебют на Стаматов с националната фланелка.

В началото на лятото Матео заведе сексапилната си половинка на тузарска морска почивка по гръцкото крайбрежие. "Когато прибавите любов, се получава магия", написа тогава Соня.

Афинитетът на футболистът към испанки едва ли е случаен. Матео е живял дълго в иберийската страна и знае перфектно езика. Стаматов е юноша на "Еспаньол" и се подвизава в Барселона от 2011 до 2020 година. Типичната му визия на мускетар с мустачки и брадичка очевидно се оказва неустоима за испанските красавици.

Реклама
Реклама
Реклама