Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12611209 www.bgdnes.bg

DARA, VenZy и Дара Екимова казват „НЕ“ на кибертормоза с концерт във Враца на 24 септември advertorial icon

Обичаните български изпълнители DARA, VenZy и Дара Екимова пристигат във Враца, за да зарадват своите почитатели със специално подготвен концерт. 

На 24 септември от 19.00 часа те ще изпълнят едни от най-големите си хитове пред Общината, а достъпът е свободен.

Проявата е част от кампанията „Ти знаеш. Ти можеш“, насочена към превенция на кибертормоза и онлайн злоупотребите, разпространението на фалшиви новини и дезинформацията сред младите хора. Проектът се осъществява от фондация „Евроскок“ и е финансиран по Националната програмата за изпълнение на младежки дейности по чл. 10 А от Закона за хазарта за 2022 г., която се управлява от Министерството на младежта и спорта.

С цел достигане до широк кръг млади хора и повишаване на общественото внимание към проблемите, свързани с кибертормоз и злоупотреби онлайн, както и с разпространението на фалшиви новини, Фондацията провежда широкомащабна информационна кампания чрез различни комуникационни канали – радио, онлайн медии, социални мрежи, обучителни и дискусионни модули, концерти.

Освен във Враца, посланиците на кампанията „Ти знаеш. Ти можеш“ DARA, VenZy и Дара Екимова пяха пред публика в Благоевград миналата седмица, а последният концерт е в София на 30 септември, 18 ч, Южен парк, зад музея "Земята и хората". 

Реклама
Реклама
Реклама