Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12613819 www.bgdnes.bg

Защитник на "Тотнъм" заби бивша на Алексис Санчес

Звездата на "Тотнъм" Ерик Дайър заби бившето гадже на Алексис Санчес, направил име в градския съперник "Арсенал". Бранителят излиза с родената в Южна Африка моделка Анна Модлър. Двамата са заедно от няколко седмици, разкриват английските медии. 

"Ерик каза на приятелите си, че последните няколко седмици са били страхотни - завръщането му в националния отбор на Англия и привличането на зашеметяващо момиче, което преди е било подръка на звезда на "Арсенал", пише "Дейли мейл".

Реклама

От своя страна Ана също била очарована от Дайър. "Ерик и Ана са щастливи. Виждат се много често. Ана признава, че Ерик май е любовта на живота й. Единственият. Нещата при тях стават сериозни", разкрива близък до красивата моделка.

Ана вече се превърна и в талисман на "Тотнъм". Моделката изгледа на живо последните мачове на "шпорите" и в нейно присъствие отборът все още няма загуба. Любовта явно мотивира допълнително Дайър, който след добрите си игри за "Тотнъм" се завърна в националния отбор на Англия след двегодишно отсъствие. 

Ана Модлър имаше връзка с Алексис Санчес преди няколко години, когато чилиецът отиде да играе в "Интер". В началото на 2020-а южноафриканката дори се премести да живее при футболиста. Двамата бяха заедно по време на карантината заради COVID, която прекараха в дома на Алексис на брега на езерото Комо. Малко по-късно се разделиха, но бързо си намериха нови партньори. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама