Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12615272 www.bgdnes.bg

Мария не се развежда

Напук на поредните слухове

Преди дни "България Днес" засича миньончето и любимия й Мирослав, който я кара на среща

Фолкпевицата Мария няма да се развежда!
С брака на миньончето и съпруга й Мирослав изобщо не е свършено, както за пореден път тръбят медиите.
В това се убеди лично "България Днес".
Преди дни двойката бе засечена от репортер на вестника. Това се случва, докато Мария е докарана с лъскавата кола на съпруга си Мирослав. Певицата слиза от возилото пред сграда, в която най-вероятно има среща.


Напук на писанията, че секси миньончето и бизнесменът са пред развод, двойката изглежда в отлични отношения. Двамата се смеят и по нищо не личи да имат каквито и да било проблеми.
Друг любопитен факт е, че всичките снимки на изпълнителка със съпруг номер 3 си стоят в социалните мрежи. Ако има разрив в отношенията й, със сигурност певицата би премахнала общите си фотоси с новия й мъж, както е правила винаги досега при раздели.
От сигурен източник "България Днес" научи, че на Мария й е писнало през месец-два да е развеждана от медиите. Това е поредната атака срещу секси певицата в последната година. За последно злите езици твърдяха, че Мария е пред раздяла с бизнесмена, в началото на лятото.
Истината е съвсем друга - изпълнителката и Мирослав са супер щастливи заедно. Любовта им не е спирала да цъфти. Любимият на Мария дори я подкрепял супер много, след като се завърна на сцената.
Припомняме, че Отварачката напусна изненадващо попфолка. И бе далеч от публиката близо 2 години. Ала се завърна ударно преди месец.
Певицата и бизнесменът Мирослав Мерджанов се взеха официално в края на миналата година.
Светската двойка не вдигна голяма и пищна сватба, а просто подписа в гражданското. На церемонията присъстват едва няколко души - близки до семейството. Мария дори не бе в булчинска рокля.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама