Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12634999 www.bgdnes.bg

Момичета спят с мъж кукла с мечешка глава

Трябва да го обличате, защото го получавате гол 

Пуфи не се поти и не хърка, замества гадже, което е в командировка 

Самотни момичета или жени, чиито съпрузи са в командировка, спят с мъже кукли с глави на мечка.

Това е част от нова причудлива мода в отношенията между жена и партньор, която набира все по-голяма популярност у нас.

Реклама

В интернет се предлага гигантска кукла на име Пуфи, като се изтъкват редица предимства от съжителството с нея. "Представлява плюшена фигура с форма и размер на мъжко човешко тяло, но с глава на полузаспало мече. Той става част от семейството и винаги е вкъщи и те чака. Не хърка, не се поти и не се оплаква. Пуфи идва при Вас без облекло, защото се надява вие да се погрижите за него, както и той ще се грижи за вас. Изберете му най-предпочитаните от вас материи и дрехи - дали ще е пижама, или пък официален костюм. Няма да се оплаче, дори и нещо да му стяга", са казва в описанието на чудноватата кукла.

Там е посочено още, че заради човешката фигура и размер на Пуфи ще ви е необходимо малко време, докато свикнете с него. Възможно е той леко да ви стряска, когато влизате в стаята и сте забравили, че Пуфи е там.

Мъжката кукла с мечешка глава се предлага за преминаване през "самотни моменти, емоционални изпитания, празнота. Дори за моментите, когато близките ви хора са далеч от вас, когато любимият човек е в командировка или на път, а вие сте свикнали и имате нужда да усещате прегръдка, докато заспивате".

Хибридът от човек и животно тежки 3,2 килограма и може лесно да бъде поставян в различни пози. Това го прави подходящ за сън с него, облягане на дивана, както и лягане на земята. Височината му е 170 сантиметра, което реално го доближава до размерите на истински мъж. Изработен е от плюш, текстил, пълнеж от полиуретанова пяна и е светлокафяв на цвят.

"Пуфи не само замества липсата на физическо присъствие, но също така е и много практичен начин да намерите най-удобната си поза за спане. Той е много мек, огъва се във всички посоки и приема всякаква желана форма, което го прави идеална опора за всички части на тялото", е посочено още в описанието.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама