Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12662050 www.bgdnes.bg

Тенисистът Алекс Лазаров се събра с гаджето

С гимнастичката Стелиана бяха разделени за няколко месеца

Един от най-добрите ни тенисисти Алекс Лазаров записа първата си победа на "София Оупън", вдъхновен от любовта. Той отново е заедно с приятелката си Стелиана Янкова.
Двамата се събраха след кратка раздяла, инициирана от бившата гимнастичка. Кризата във връзката им беше през май, когато Лазаров сам сподели новината за края на отношенията им. Направи го в социалните мрежи, като благодари на красавицата за любовта, с която го е дарила. Тогава двамата изтриха всички свои общи снимки в инстаграм.
Алекс е успял да си върне Стелиана, доказвайки й любовта си. Двамата са заедно и са по-влюбени от всякога, научи "България Днес". Янкова подкрепяше бурно Лазаров в "Арена Армеец" в мача му с чеха Иржи Лехечка, който той спечели със 7:5, 6:3. Красавицата бе в компанията на семейството на тенисиста и своята сестра. След последната точка Алекс изтича и целуна гимнастичката пред погледите на всички в залата. Ден по-късно Стелиана изгледа и победата на Алекс на двойки с Александър Донски над изключително опитните Фабрис Мартен (Франция) и Айсам Куреши (Пакистан) 4:6, 6:3, 10:8. Гимнастичката отново бе в компанията на родителите на Лазаров.
Стелиана и тенисистът са заедно от 2020 година. Срещат се случайно. Запознават ги друга известна двойка- Христиана Тодорова и Мико Кузманов. В началото бившата гимнастичка не знае дори как се броят точките в тениса, но бързо влиза в час. Понякога излиза и на корта за някой и друг урок от личния й треньор Лазаров.
"Много обичам да го гледам, въпреки че съм адски емоционална. Мисля, че му влияя добре и че ни се получават нещата, като се подкрепяме един друг. Убедена съм, че му нося късмет", сподели Янкова преди около година.
Няма как да не се съгласим с нея след двете победи на нейния любим в първите дни на "София Оупън".
Желаем му още много такива!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама