Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12691947 www.bgdnes.bg

БГ Барби: Ставам политик!

Андреа Иванова е между Бойко и Кирил

Притежателката на устни №1 в света, щом влезе в парламента, ще "спука имотния балон"

БГ Барби ще става политик!

Това обяви сензационно пред "България Днес" бургаската мацка Андреа Иванова. Притежателката на най-големите устни в света се колебае в избора си между Бойко Борисов и Кирил Петков, но клони към ГЕРБ.

Реклама

"Влияя се от мнението на моите приятели, които са разделени в предпочитанията си. Винаги съм била по-неутрална досега, но защо да не вляза в политиката. Мисля, че имам какво да дам на хората", коментира пред вестника русокосото изкушение, което се прочу в цял свят с уникалната метаморфоза на лицето си и рекордните 30 вливки хиалурон в устните, което директно я изстрелва в книгата на "Гинес".

На парламентарния вот вчера Андреа не успя да се прибере до родния Бургас и да гласува заради неотложни ангажименти в столицата, но на следващи избори силиконовата фурия е решена да влезе в листите.

"Да, защо не. Винаги е хубаво да си на висока позиция. Много отговорно е и не трябва да се гледа с насмешка. Но за целта първо трябва да завърша магистратура, защото един бакалавър не е достатъчен. Нямам проблем с това да бъда държавен служител и да вляза в Народното събрание, ако има възможност. Може би към ГЕРБ клоня и бих се вляла в техните редици", потвърди пред вестника българското Барби, което е пръснало над 40 000 лв. до момента, за да прилича на световноизвестната кукла.

Първата задача, с която би се заела Андреа като политик, е да работи за "спукване на имотния балон".

"Ненормални са цените на жилищата. Балонът на имотите трябва да се спука възможно най-скоро. Жилища в окаяно състояние за тотален ремонт се продават за хиляди евро на квадрат. И то в най-бедната страна от целия ЕС", негодува силиконката, която живее в общежитие в Студентски град, докато изучава "Немска педагогика" в Алма Матер и има още няколко изпита за дипломиране като бакалавър.

По отношение на външната политика, войната в Украйна и анексирането от Путин на четири области към Русия Иванова предвижда неутрална позиция.

"Чувам много коментари "за" и "против" Русия и Америка. Особено у нас всички се делят 50 на 50. Толкова грозни коментари и обиди виждам - ненормална работа. Аз съм неутрална. Всеки има своите доводи да постъпи по своя начин. Далеч съм от конфликтите. Никой не иска да мизерства и да бъде убиван", споделя БГ Барби.

Реклама
Реклама
Реклама