Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12707866 www.bgdnes.bg

Леао стряска Потър за битката в Лондон

Мачът ще бъде специален за Жиру, казва легендата на "росонерите" Андрий Шевченко

Младата звезда на "Милан" Леао стряска съня на новия мениджър на "Челси" Греъм Потър и за неговото опазване ще бъдат взети специални мерки, твърдят медии и водещи анализатори на Острова преди днешния сблъсък в Шампионската лига.

Двубоят на "Стамфорд Бридж" е с начален час 22 ч. и ще бъде предаван директно по Би Ти Ви Екшън.
Португалският национал Леао е в отлична форма и на силното му представяне до голяма степен се дължи мястото на "Милан" в Топ 5, само на три точки от лидера "Наполи".
За двубоя срещу "Челси" един от най-търсените събеседници в Италия е легендата на "росонерите" Андрий Шевченко, който игра и за "Челси" в един не особено успешен период в кариерата си.
"Сините" трябва да търсят победа и очаквам да започнат срещата на високи обороти. Но "Милан" има достатъчно качествени играчи, които могат да се противопоставят на такъв стил на игра - коментира Шева, цитиран от "Гадзета дело спорт". - Това ще бъде специален мач за Жиру. Оливие игра за "Челси", а сега се справя много добре в "Милан". Вярвам, че именно Жиру може да има много важна роля в тази среща. Леао се превръща в лидер. В Лондон той ще има възможност да покаже таланта си и в Шампионската лига, което е различно състезание в сравнение с италианското първенство. Бранителите на "Челси" трябва да внимават за Леао, защото той също е способен да наказва всяка една грешка на съперниците."
"Сините" започнаха лошо участието си в Шампионската лига и са на последно място в група "Е" със само една спечелена точка от първите си два мача.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама