Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12709441 www.bgdnes.bg

Половинката на шведския нападател Хелена: Не е лесно да се живее със Златан!

Бившият модел не иска да се жени за Ибра

Не е лесно да се живее със Златан Ибрахимович! Това признание направи неговата дългогодишна половинка Хелена Сегер навръх 41-годишния рожден ден на шведския нападател на "Милан". Двамата са заедно от две десетилетия и имат две деца, но и до ден днешен не са се оженили. За личния живот на Златан се знае малко, като Хелена леко открива завесата. Бившият модел разказва за запознанството си със звездата и разкрива причините, поради които не иска да стане негова официална съпруга. През годините имаше десетки слухове за изневяра на Ибра, но двамата продължават да са заедно.
"Той беше паркирал погрешно ферарито си в Малмьо - разказва Сегер за запознанството си с футболиста. - Беше го направил по начин, който попречи на моя мерцедес да си тръгне. Нападнах го остро, но той видя нещо, което му хареса."
По това време бившият футболист на "Барселона" е едва на 21 години, а моделът Хелена на 32. Сега двамата са родители на две момчета: Максимилиан и Венсан, родени съответно през 2006 и 2008 година.


"Не е лесно да се живее с него, но признавам, че не е лесно и да се живее с мен - казва Сегел. - Мисля, че харесвам Златан, защото се съревновавам с него, аз също имам важна история и изградих кариерата си с много жертви. Ако се омъжа за него, това може да наруши чувството ми за независимост. Не искам да бъда етикетирана просто като съпруга на футболист или победителка в конкурс за красота. Мисля, че хората не знаят колко много съм учила, работила и съм се борила."
Хелена е успешна бизнес дама и никога не е искала да остане в сянката на Златан. В началото тя трудно свиква с факта, че е с 11 години по-голяма от него, но тези предразсъдъци отдавна са преодолени. Същевременно Ибра си направи подобаващ подарък за 41-ия рожден ден. Златан добави към огромната си колекция от спортни автомобили ново ферари, което е в два цвята - червено и бяло. "Честит рожден ден, Златан", написа сам за себе си шведът и показа своя нов звяр.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама