Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12711569 www.bgdnes.bg

Тодор Трайчев: Най-богатият българин изкупи бизнеса ми с шкембе чорба

Певецът отхвърлял оферти за участия в риалитита, харесвал само музикалните

Прочутият в соца певец Тодор Трайчев, който живее в САЩ от 1984-та, е сложил кръст на бизнеса си с производство и пласиране на шкембе чорба, с който се завърна в края на 90-те.

"Марката я купи най-богатият българин, но бизнесът върви надолу", оплака се изпълнителят на "Искам да те нарисувам с устни".

Реклама

Музикантът имал много ангажименти, свързани с кънтри музиката - жанра, в който се изявява там. В момента той обаче е останал по принуда в родината заради любимото си куче, разказа за "България Днес" изпълнителят, на който не му дава сърце да изостави тежко болната си домашна любимка. 17-годишното четириного вече беряло душа и нямало да издържи дългото пътуване до Америка, предупредили ветеринари.

"Чакаме я да почине, не може да я качим на самолета", сподели мъката си Тодор. Той допълни, че е обещал на децата си да бъде с домашната любимка докрай.

"Имам готови не един, а цели четири проекта, чакам да ми се обадят от САЩ, за да започнем работа, но няма как да замина", каза още певецът. Той допълни, че в България също го канят на участия, сега щял да пее на празника на Тетевен.

Трайчев обаче довери и една тайна - че не обичал риалитита, затова отхвърлял почти всички оферти да се включи в някой тв формат.

"Харесвам само форматите, които са за пеене. В тях има неочаквано много красиви гласове. Не харесвам шоуто на Иван и Андрей и не желая да участвам при тях", разкри бившият дуетен и житейски партньор на Мариана Трайчева.

"Не искам обаче да се бъркам в нещата в България. Чувствам се като неопределен човек. Не зная какво да правя. Затова и не гласувах", описа се певецът. Преди няколко години той е пускал бюлетини за български партии, но сега вече не можел да се ориентира в ситуацията у нас и предпочитал да си упражнява избирателното право във втората си родина.

Реклама

Тодор Трайчев довери за "България Днес", че още не можел да прежали втората си съпруга - балерината Даниела. "Но знам, че тя ме гледа някъде отгоре и следи постъпките ми. Даниела ми е като коректив, макар и от небето", сподели любимецът на Иван Славков. По думите му той продължавал да изпитва силен респект от покойния баща на Даниела - известния по соца генерал Иван Винаров. "Дал съм дума да не правя дует с други хора", каза Трайчев. "Моят тъст много искаше да ме занимава с разни военни работи, но аз съм човек на изкуството, какво разбирам от тези неща, затова го свързах с подходящи хора", спомня си певецът.

Най-близките му същества сега остават неговите три деца от двата му брака. Очаквал ги по Коледа в България. "Дъщеря ми тръгна тук като певица, но после смени посоката и сега е една от най-големите фитнес специалисти в САЩ, нейният приятел, който е американец, също е много известен фитнес треньор. Синът ми Панайот пък има фирма за почистване на басейни, печели добре", не може да нахвали наследниците си от Мариана Тодор Трайчев.

Реклама
Реклама
Реклама