Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12718864 www.bgdnes.bg

Жизел одрусва Том с 26 млн. долара

26 милиона долара е сумата, която състезателят по американски футбол Том Брейди и съпругата му Жизел Бюндхен трябва да делят в съда при развода си. Това съобщава "Страница шест" във връзка с най-горещата клюка в момента отвъд океана.

За раздялата между звездната двойка се говори от месеци, както и че всъщност кризата е временна и те са се събрали. Напористи репортери на изданието са разузнали, че 45-годишният футболист и 42-годишният модел вече са наели адвокати по развода си в Маями, Флорида. Кой от двамата какво иска, още не се съобщава, но сумата от 26 млн. долара била вписана в документите. Както е известно, американското законодателство е такова, че при развода съпругата прибира парите, къщите, колите на съпруга, както и децата. Жизел и Том имат две хлапета - син Бенджамин (12) и дъщеря Вивиан (9), а бразилката има и син от предишен брак. 

Засега в публичното пространство се върти версията, че двамата живеят отделно след спор. Причината за спора била, че Бюндхен е разстроена от решението на Брейди да се откаже от пенсионирането и да се върне в НФЛ за още един сезон, 23-ти в кариерата му. "Очевидно имам притеснения, това е много насилствен спорт, а имаме деца и бих искала той да присъства повече - казва Жизел. - Определено съм водила разговори с него отново и отново. Но в крайна сметка чувствам, че всеки трябва да вземе решение, което да го прави щастлив." Според светски хроникьори желанието на Том да продължи да се състезава за "Тампа Бей Бъканиърс" не е единственият повод за развода.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама