Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12720810 www.bgdnes.bg

Тони Димитрова дарява братя Аргирови с паламуд

Куп знаменитости на представянето на книга за легендарния дует

С паламуд дари братя Аргирови колежката им Тони Димитрова. Това стана по време на представянето на книгата за тях "Гот е да сме двама", написана от легендарният радиоводещ Йордан Георгиев - Данчо Стълбицата.

Певицата от Бургас първоначално обяви, че е донесла калкан на братята, но след като погледна в торбата, стана ясно, че рибата е паламуд. Това не смути братя Аргирови, които обявиха, че от дует вече стават трио, и то точно с Тони Димитрова заради чисто нова песен.

Реклама

"Съжалявам, че не съм ги познавала отпреди. Страхотни са!", обяви развълнуваната Тони, а новоизпеченото трио изпълни общото си парче "Срещу вятъра", което, съдейки по реакциите на публиката, се очертава като хит номер едно на сезона.

Още куп знаменитости присъстваха на събитието.

Продуцентът Магърдич Халваджиян пристигна стилно неглиже в сива тишъртка и дънки в същия цвят. Компания му правеше млада брюнетка, която гледаше да не се набива на очи. "Искаме да чуем истории от времето, когато Благовест и Светослав още живееха в "Люлин", провикна се от място Халваджиян. Близнаците обаче предпочетоха да запеят ново парче в дует с още един дует - "Мания". Седнал на стол като патриарх заради болки в краката, аплодираше по-младите си колеги Михаил Белчев, на когото братя Аргирови направиха специален реверанс, изпълнявайки потпури от известни парчета по негови стихове.

Другият "патриарх" на поп музиката, уважил партито на най-известните БГ близнаци, бе Данчо Караджов от "Сигнал", пременен в бяло сако, тъмни панталони и черна папийонка. По познатата си туника влетя със закъснение Драго Драганов. "Първо аз ще нацелувам дамите! Ревнив съм като Отело", предупреди на висок глас Чая.

Най-горещо нацелуваната от него дама се оказа Тони Димитрова. Почти през цялото време на купона бургаската Бони Тейлър не се отдели от колежката си Росица Кирилова. Двете коментираха нощните музикални предавания и как вече нямали сили да ги изслушат до края, а заспивали блажено още в първите 15 минути. Изпълнителката на "Боса по асфалта" напук на евъргрийна си бе нахлузила елегантни кадифени ботуши до над коленете, а останалите части от облеклото й бяха в дрескод милитъри - полупарадна куртка и кокетна синьо-червена фуражка.

С подобни на нейните чизми се бе накиприл и Богдан Томов. Боби Сабото накуцваше силно, което не му попречи да се напрегръща и да се чукне с всички гости от музикалната гилдия.

"Имам тежка дискова херния. Знам, че мога да се оправя с операция, но засега още не съм готов", призна за вестника Томов.

В оптимална форма се движеше като навит на пружина и тв водещият Костадин Филипов. Той също бе заложил на спортните одежди в един от 50-те нюанса на сивото. За разлика от цвета на дрехите, настроението на телевизионера бе повече от розово. "Съвсем скоро предстои премиерата на новия ми роман", сподели с широка усмивка Филипов

Реклама
Реклама
Реклама