Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12725120 www.bgdnes.bg

Жената на Кръстьо Лафазанов почина внезапно

Елена Начева е починала на 24 септември едва на 61-годишна възраст

Актрисата Елена Начева, която е съпруга на звездата от "Комиите" Кръстю Лафазанов, е починала внезапно преди няколко седмици и никой не е разбрал за това. Тя си е отишла на 24 септември. Елена Начева беше млада, едва на 61-годишна възраст. Не се съобщава каква е причината да си отиде без време. Тя обаче беше здрава и до последно работеше.

Новината за кончината обявиха нейни близки едва днес в социалните мрежи. "Нашата скъпа Елена пое по Небесния път на 24.09.2022 г. ️Обичаме те!", гласи текстът на скръбното съобщение. Няма подробности кога е било погребението. "Къци е съсипан от мъка", казват колегите на актьора.

Реклама

Актрисата е родена на 28 юли в град Бургас. Тя е съученичка на поетесата Петя Дубарова, лишила се рано-рано от живота си още на 17 г. Елена Начева е завършила актьорско майсторство за куклен театър във ВИТИЗ "Кръстьо Сарафов", випуск 1985, и работи в Народен театър "Иван Вазов". Театралния си дебют прави през 1985 г. в ролята на Циганката в "Чувалът с картофи" в Добричкия куклен театър "Дора Габе". Филмовият си дебют прави през 1988 г. във филма "Забранено за възрастни", където играе учителката.

Запознава се със съпруга си Кръстю Лафазанов във ВИТИЗ. Двамата се женят, когато са в трети курс. Имат син и дъщеря.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама