Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12730602 www.bgdnes.bg

Лоренцо на Софи: Никога не съм се крил, бях си вкъщи през цялото време

"Никога не съм се крил. Бях си вкъщи през цялото време. После полицията се усетиха, че е лъжа като отидох до тях да се изясним какво се случва". Това написа синът на Софи Маринова Лоренцо в инстаграма си.

Изпълнителят беше обявен за общодържавно издирване, след като на 21 септември на КПП Русокастро е задържан джип с 9 нелегални мигранти, шофиран от 24-годишния Иван С. от София. При първоначалните разпити Иван споменал, че Лоренцо му дал колата и му обещал пари. Пред разследващите младежът отрекъл да има нещо общо с това.

Реклама

"Всеки, който ме познава знае, че съм достатъчно интелигентен и възпитан да НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С НЕЗАКОННИ ДЕЙНОСТИ", пише още той.

Много от феновете му го попитаха заради обвиненията в трафик на мигранти. Лоренцо отрече да е бил замесен в нещо подобно в поредица от сторита. "Най-просто казано ЛЪЖИ", пише той, "Никога не съм се крил. Бях си вкъщи през цялото време. После полицията се усетиха, че е лъжа като отидох до тях да се изясним какво се случва." 

Част от почитателите му го подкрепиха. "Ти си номер едно и никога не би се занимавал с такива неща", гласи един от коментарите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама