Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12737887 www.bgdnes.bg

Бен Афлек е нещастен от брака си с Дженифър Лопес

Бен Афлек въобще няма желание да крие емоциите си и колко е тъжен от това, че е продал епичната си ергенска квартира. Младоженецът не изглеждаше в настроение за празнуване, след като спечели близо 30 милиона долара за бившия си дворец "Pacific Palisades". Продажбата се наложила, за да намери нов дом със съпругата си. Дженифър Лопес, обаче вътрешни хора твърдят, че той "не е доволен" от това как върви тримесечният му брак, пише RadarOnline.com.

50-годишният носител на "Оскар" се появил край сметище, докато се разхождал из Санта Моника, Калифорния, в четвъртък, след като тъкмо продал имота си за 28,5 милиона долара. Той бил облечен за по-хладното време, в изцяло бежов ансамбъл - далеч от дънките и тениските, които обикновено носи. 

Реклама

Афлек бил в пуловер, панталони и стилно сако, облекло, което най-вероятно е избрано от неговата половинка.

Малко по-късно Афлек изглеждал дълбоко замислен, докато прибирал сина си, от бившата си съпруга Дженифър Гарнър, от училище. Звездата от "Арго" бил залепен за мобилния си телефон, докато звънецът не известил за края на часовете на Самюел. Афлек го хванал за ръка и жонглирал с голямо кафе вместо обичайните си цигари - навик, от който Джей Ло отчаяно се опитва да го откаже.

Продължават да се въртят слухове, че бракът му с Джей Ло е в тежка фаза.

Липсата на отношение на Афлек към модата, неговата "опасна" колекция от мотоциклети и навика му да пуши, предизвикаха напрежение в отношенията на Бенифър 2.0.

Афлек "не осъзнаваше в какво се забърква", твърди негов приятел, настоявайки, че двамата с Ло се карат непрекъснато, откакто са си казали "да".

"Той е човек, който харесва да е небрежен, дори в облеклото - с дънки и тениски и сега Дженифър се опитва да му каже какво може и какво не може да носи", каза вътрешен човек.

Твърди се, че Джей Ло също се ядосва колко разхвърлян е Афлек у дома. "Бен не почиства след себе си, което дразни Дженифър", казал друг източник. Пушенето на Бен също се превърнало в проблем.

Реклама

"Тя абсолютно мрази цигарите на Бен", обяснил източникът. "Той обеща да се откаже, но с всичките й заяждания той взе да пуши повече от всякога", говорят запознати.

Афлек и Джей Ло за се ожениха през юли в Лас Вегас. После вдигнаха голяма тридневна сватба в имението на Афлек в Джорджия през август. И въпреки че са минали само три месеца, едно нещо изглежда е ясно - меденият месец свърши, коментират светски хроникьори, цитирани от dir.

Реклама
Реклама
Реклама