Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13032626 www.bgdnes.bg

Новият Ерген си избра жена

Снимките на шоуто приключиха, Ваня Щерева част от екипа

Пианистът Евгени Генчев, който е новата звезда в риалити предаването "Ергенът" вече избра победителката в новия сезон и потенциалната си бъдеща половинка. След три месеца изтощителни снимки в турския курорт Бодрум екипът на предаването вече се прибра в България. Според хора от екипа тази година шоуто няма нищо общо с миналогодишното издание. Продуцентите, засипани от негативни коментари най-вече за интелектуалното ниво на кандидатките и крайно режисираните сцени, са си взели поука.

Новият формат ще стартира на екран през февруари, а кандидатките не са предимно плеймейтки, сред тях имало писателки, художнички и жени с по няколко дипломи. Заявка, че предаването сменя посоката, бе самият избор на бъдещ ерген. За разлика от Виктор Стоянов, който е фитнес инструктор, Евгени Генчев е популярен в артсредите не само у нас, но и в Европа. В желанието си да привлекат атрактивни кандидатки, екипът е заложил не само на проведения кастинг, но лично е убедил няколко известни дами да се запишат за участие.

Реклама

Най-горещият слух бе, че в предаването участва писателката Ваня Щерева. В последните месеци тя наистина изчезна от публичното пространство, а за последно бе забелязана да лети именно до Турция. Това даде началото на интрига, че именно тя ще е една от най-атрактивните кандидатки, бореща се да докаже как за любовта няма възраст. В профила на Щерева фигурират и няколко снимки, заснети в Бодрум, с които тя определено се нарежда до сексапилните претендентки за сърцето на пианиста.

"Част от шоуто съм, но не като участник", внесе яснота пред "България Днес" писателката.

Друга красавица, която също бе в Турция, е манекенката Розмари Тишер. Тя нашумя с участието си във "ВИП Брадър" преди четири години.

През последните седмици дългокраката брюнетка не скри локацията си, но още не е ясно дали се бори редом до останалите дами за сърцето на Евгени, или има вероятност и тя да бъде част от екипа на предаването. Розмари, която няма никакви естетични корекции по себе си, вероятно цели да покаже естествената красота на моделките и по този начин да спечели Генчев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама