Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13147551 www.bgdnes.bg

Холанд заби норвежка футболистка

Красавицата е продавачка на половин работен ден в магазин за мода

Ерлинг Холанд заби норвежка футболистка! Новата голяма звезда на световния футбол бе спипан с 18-годишната Изабел Хаугсенг Йохансен в испанския курорт Марбея.

Там нападателят има вила, където разпуска, след като неговата Норвегия не успя да се класира за световното първенство. Ерлинг и Изабел бяха снимани в опасна близост един до друг и едва ли някой се съмнява, че между двамата има нещо повече от приятелство. 18-годишното момиче e от норвежкия град Брюне, където двамата с Холанд са играли футбол. Според британския "Сън" 22-годишният нападател е заедно с Изабел от няколко месеца.

Реклама

Двамата се познават от деца, но постепенно започват да се сближават все повече. "Изглежда, връзката им е сериозна. Изабел е пътувала до Германия и Англия, за да види Ерлинг, и сега е с него в Марбея", казва близък приятел на играча пред британския таблоид. След като връзката с Холанд е надушена от медиите, Изабел изтрива акаунтите в социалните мрежи. Информацията за нея е оскъдна. Според британските медии тийнейджърката работи като продавачка на непълен работен ден в моден магазин. Двамата с Холанд са израснали заедно в Брюне и имат много общи приятели.

"Изабел е добре известна с красотата си в Брюне - казва източникът на "Сън". - Те винаги са се познавали. Ерлинг държи света в краката си и жените се редят на опашка, за да бъдат с него. Но той е много разумно момче и е напълно логично да е с момиче от родния си град, което познава от години. Той трябва да може да вярва на хората в живота си и просто да се концентрира върху футбола."

До този момент Холанд пази изключително ревниво личния си живот. Изабел е първото момиче, с което норвежецът се появява в подобна интимна близост. Въпреки опитите си досега британските медии не успяха да разкрият нито една връзка на звездата. Преди време Холанд бе попитан за приятелки и нападателят отговори, че това са... футболните топки, с които вкарва хеттрици. "Имам пет и всяка вечер си лягам до тях в леглото - каза тогава нападателят на "Манчестър Сити". - Лежа в леглото и се чувствам добре с тях. Това са топките, които съм запазил след мачове с отбелязан хеттрик."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама