Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13148297 www.bgdnes.bg

Зам.-кметът на Белоградчик Росен Младенов: Няма да асфалтираме заради Мъск!

Местните вече не вярват, че най-богатият човек в света ще дойде 

"Улиците в Белоградчик ще бъдат асфалтирани, но не специално заради идването на Илон Мъск!"

Това заяви пред "България Днес" зам.-кметът на градчето Росен Младенов по повод слуховете, че най-богатият човек на планетата ще посети Северозападна България.

"Направена е обществена поръчка за асфалтиране на града, като вече имаме договор с фирмата изпълнител. Сега тя работи във Видин, след което ще се прехвърли в Белоградчик. Оттук нататък всичко зависи от времето, тъй като има определени норми за полагане на асфалт - трябва температурата да е над 5 градуса. В момента, в който метеорологичните условия позволяват, улиците ще бъдат асфалтирани. Но това естествено няма да е за Илон Мъск", категоричен е Младенов.

Реклама

По думите му местните вече не вярват, че милиардерът ще посети България. Причината за това е, че веднага след като в социалните мрежи се появи снимка на имейл, в който служител на Мъск отправя запитване за резервация в един от най-известните ресторанти в Стакевци, от заведението съобщиха, че това може да не е истина.

"Не сме специалисти и не сме проверявали достоверността на получения имейл. Наясно сме, че е много възможно имейлът да не е достоверен и това не е проблем за нас. Няма да плачем. Сметнахме, че дори при най-малкия шанс това да е истина, заслужавате да го споделим с вас", споделят от ресторанта.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама