Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13178579 www.bgdnes.bg

Кралят на фолка Азис откровено: В САЩ щях да съм след Майкъл Джексън

Ако не пеех, можеше да съм любовник на възрастен германец

"Замислял съм се какво щях да правя, ако не беше музиката. И то е, вероятно щях да съм любовник на някой възрастен германец."

Това откровение сподели попфолк звездата Азис в отговор на въпроси от фенове в нета.

Костинбродският славей всъщност е роден софиянец и това бе уточнението, което той внесе, на въпроса дали си ходи често в родния град. "От София съм, но ако ме питате дали ако живея в САЩ, щях да бъда по-известен от краля на попа Майкъл Джексън, едва ли, но със сигурност щях да съм вторият след него", откровен е Васко.

Реклама

Според Азис един от най-хубавите мъже е Том Харди, а на въпроса дали в България има такива красавци, отговаря: "Хубав въпрос... не знам какво да ти отговоря".

Относно това, че харесва хора от своя пол, фолкзвездата бе искрен с думите: "Признах първо пред себе си и разбрах, че не убивам никого с моите предпочитания. Т.е. не преча на когото и да било, а съм себе си", написа изпълнителят на "Мотел".

44-годишният певец сподели още, че рядко ходи по заведения и има мъж до себе си, който е на 50 години.

"Любовта... ами тя е за младите", все пак се пошегува Азис. Според него една от най-влиятелните професии е тази на порноактьора. "От нея печелят най-вече продуцентите. Но е чудесен трамплин да се запознаеш с милионер и да се омъжиш за него. Това е идеята на повечето порнозвезди. Имам приятели в тази сфера", каза Васко.

Модната икона на България Азис не смята, че у нас има хора, на които може да стане продуцент.

"Никой не си заслужава в България да застана зад него и да го продуцирам", твърди изпълнителят.

Колкото до това дали е станал татко, фолкидолът вметна: "На колко деца да съм родител – официални... или не", пак с въпрос на въпроса отговори Азис.

По принцип бившият участник в предаването "Като две капки вода" предпочита да пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Така например до съвсем скоро той не бе показвал снимки на дъщеря си Рая от ранна възраст. Ето защо, когато го стори в началото на тази година, това бе цяло събитие, отразено от редица медии у нас. На изображението, качено по онова време в нета, се вижда, че тя се е превърнала в истинска млада дама, която не след дълго ще навърши 15 години. Малко по-късно баща й разказа, че тя е изключително скромно момиче, което не търси излишна показност, нито пък се вълнува от материалните блага.

Съвсем скоро пък звездата пусна свои фотоси с бебе на ръце. На въпрос на вестника към вуйчо му Асен обаче мистерията бе разплетена: "Бебето момче не е негово, нито на сестра му, а на приятел", каза от чужбина родственикът на най-голямата фолкзвезда.

Реклама
Реклама
Реклама