Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13178686 www.bgdnes.bg

Развигор знае какво е дузпа!

Гледат ли жените на известните футбол?

Фънки е в хола вкъщи, Гого Лозанов не се вълнува от световното

Гледат ли световното жените половинки на известните мъже у нас? Въпросът е особено актуален, откакто започна световното.

В семейството на медийния специалист и културолог Георги Лозанов няма първенство или друго спортно събитие, което да промени ритъма им на живот. Това каза половинката на Гого Галя Лозанова. "Той не се интересува от спорт - не практикува и не гледа. Не казвам, че не уважаваме и пренебрегваме вълненията на приятелите ни. Напротив, чрез тях си набавяме липсващите ни футболни емоции", сподели още ПР експертът Галя Лозанова.

Реклама

Сходна е ситуацията в дома на Мими Иванова и Развигор Попов. Изпълнителката на "Петнадесет лалета" признава, че не сме попаднали на правилния човек. "Не съм запален фен и нямам компетенции. Развигор също не гледа много мачове, но поне знае какво е дузпа! Опитвал е да ми обясни, но аз не се поддавам!", през смях казва съпругата на композитора. Обяснява си липсата на интерес към спорта с факта, че България отдавна не участва в подобни големи форуми. "Това подтиква патриотичния ми стимул, както бях напълно вманиачена в световното в САЩ", признава Мими.

Попадаме и на друг "казус". Дясната ръка на басиста и бизнесмен Димитър Ковачев-Фънки е "пълен аут" от играта. Антония, чието цяло име конкурира това на Пипи (книгата на Астрид Линдгрен излиза тези дни през далечната 1945 г.), ама никак не се интересува от футбол, докато мъжът й и синът й Георги следят изкъсо първенството. "Не си пречим взаимно, но са обсебили хола! Не че в стаите няма други телевизори, но искат в хола - имало атмосфера и шум като на стадион!", казва Тони, която по време на мачовете си гледа нейните филмчета, чете или е навън с приятелки.

Дамата, лежаща от 38 години на сърцето на певеца Панайот Панайотов - Емилия, се оказа ценител с мнение, макар и случващото се на това първенство да й идва в повече. "Бях страхотен фен на футбола, но ми липсва класата в играта не само на нашето първенство. Затова и не гледам вече толкова. Слабаците са си слабаци, но да не ги сочим с пръст!", откровеничи дизайнерът на облекла от лицева кожа.

Най-върлия футболен запалянко откриваме в лицето на социално и обществено ангажираната Мария Кавлакова, която на шега казва, че по-скоро вокалът на група "Ревю" Васил Гюров е половинката й, не тя неговата.

Васо е отявлен фен, а чаровната Мария споделя, че от началото на познанството им обича да гледат заедно футбол. "Вкъщи всички гледат мачове! Така че имам голямо отношение към този спорт не само заради Васил! Дори с приятели си организираме залагания и става голям купон", добавя още тя.

Реклама
Реклама
Реклама