Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13178813 www.bgdnes.bg

Жената на Краси Радков опроверга раздяла

Станислава се върна на сцената, добави фамилията на мъжа си към своето име на афиша

Край на спекулациите, че се е разделила с мъжа си Краси Радков сложи съпругата му Станислава. Тя се появи отново на сцената след дълго отсъствие. Преди дни блондинката направи премиера със спектакъла "Възкръсналия", освен това получи роля и в сериала "Мен не ме мислете".

Реклама

Ганчева дълго време бе в майчинство. Макар да е завършила НАТФИЗ, през годините Станислава е била водеща на различни предавания и има значително по-малко изяви на театралната сцена.

Сега съпругата на Радков дебютира в постановката в перфектен външен вид. За да разсее слуховете за раздяла със съпруга си, хубавицата дори е променила името си, като добавя и неговата фамилия. Така в афиша на плаката е изписана като Станислава Ганчева - Радкова. Слуховете за крах в отношенията им тръгнаха в началото на годината, тъй като Ганчева нито веднъж не се появи в предаването "Като две капки вода", където участва мъжът й. Актрисата не бе в публиката на финала за подкрепа, но малко след това се заговори за нейна връзка с млад колега. В крайна Станислава слага край на слуховете, вземайки фамилията на мъжа си.

Актрисата се пробва като водеща в предаването "Отблизо" на БНТ преди година. Съпругата на Краси Радков трябваше да прави включвания от домовете на известни българи, но още след първото излъчване рубриката й падна. Ганчева и преди е работила в националната телевизия като водеща на нощния блок "Полет над нощта". За това й амплоа я кани покойният Хачо Бояджиев. Дипломираната журналистка и актриса има стаж и в сутрешния блок на държавната медия, където за известен период от време работи заедно със Сашо Авджиев. Сега Станислава е решена да отвори нова страница и даде шанс на актьорската си кариера.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама