Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13198742 www.bgdnes.bg

Ето го гаджето на дъщерята на Радев

Фотосензация!

Йоан Георгиев ще е кавалер на бала на Дарина догодина

Мотошампион влюбен в щерката на президента

Мотошампионът Йоан Георгиев е силно запленен от красивите къдрици на дъщерята на президента Румен Радев - Дарина.

Двамата бяха щракнати от топфотографите на вестника да прекарват цял следобед заедно.

Бъдещата актриса изчака любимия си след лекции в НАТФИЗ "Кр. Сарафов" и се качи в белия му бус. Малко преди това двамата говориха по телефона, като Дарина даде последни уточнения на Йоан къде да дойде и да я вземе.

Реклама

За срещата с Георгиев дъщерята на президента бе избрала черен панталон, бели маратонки, бяла блуза и кожено яке. Буйните й къдрици почти обрамчват нежното й лице и са нейната гордост според близките й приятелки.

Дарина ше завърши НАТФИЗ догодина в класа на проф. Пенко Господинов и е една от най-талантливите му ученички. Досега момичето не е афиширало официално гадже, но с днешна дата всички знаят, че отношенията й с Йоан Георгиев са сериозни. Моторджията ще бъде и кавалерът на президентската дъщеря догодина на бала, смятат състудентите й.

От своя страна Йоан от години се занимава с мотори.

"От малък ме влече адреналинът, а когато започнах да се състезавам, много хора повярваха в мен. Повечето приятели и познати, но имаше и такива, които тогава дори и не познавах, в това число и моите спонсори. Упорит и директен съм. Мразя бездействието и постоянно се стремя да надграждам качества и умения. За мен всичко в живота е състезание, а там времето е много ценно и затова се опитвам да го използвам максимално. Никога не се отказвам", казва в едно от малките си интервюта Йоан Георгиев.

Според Дарина мъжът до нея притежавал много от качествата на баща й и именно с това той я впечатлил. Приятели ги запознават съвсем случайно на купон.

Дарина не обича да говори за личния си живот, дори не иска Йоан да присъства на нейните премиери, за да не се притеснява. За сметка на това обаче баща й - Румен Радев, я подкрепя постоянно и дори бе на първия й публичен изпит, в който тя блесна, а президентът ни бе в публиката и я аплодира, горд с успехите й на сцената.

Реклама

Преди Йоан Георгиев Дарина Радева не е имала сериозен приятел. Според нейни колежки в мотошампиона тя била влюбена, но не коментирала отношенията им, а само, че има мъж до нея, към когото изпитва сериозни чувства.

Освен на сцената в НАТФИЗ красивата Дарина съвсем скоро ще се снима и в първия си филм. Режисьорът Максим Генчев я взима в лентата си "Към пропаст" по пиесата на Иван Вазов. Там тя ще влезе в ролята на любовницата на цар Иван Александър. В ролята на негова жена пък ще е колежката на Дарина - Неда Спасова.

"Направих кастинг за ролята. Тя дойде подготвена с научен текст и много ме впечатли", хвали Дарина Генчев.

Последното представление, в което участва Радева, е "Отказал съм се, преди да се родя" по текстове на Самюъл Бекет в учебния театър на НАТФИЗ "Кр. Сарафов".

Реклама
Реклама
Реклама