Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13198887 www.bgdnes.bg

Филип бесен след финала на "Игри на волята"

Подарената ли е победата на Алекса, питат се феновете

Фаворитът на зрителите си тръгна веднага след края на шоуто, не купонясва с останалите, отсвирва и финалното събиране

Любимецът на зрителите в "Игри на волята" Филип бил бесен след финала на шоуто. Инженерът си тръгва супер ядосан от плажа, където се провежда последната битка. Столичанинът загуби в нея от сърбина Алекса, въпреки че имаше немалка преднина. Филип не искал и да чуе повече за шоуто, където един пъзел го лиши от 100 бона.
Електроспециалистът напуснал Царево след края на битката и не остава дори за прощалния купон на всички участници в резиденцията.

Реклама


По време на самото тв излъчване на финала Фифо, както го наричат близките, също отсвирва колегите си от игрите. Мачото не се вясва в бара, където всички се събират, за да гледат последния епизод на продукцията. В заведението е другият финалист, Георги, както и почти всички борещите се за голямата награда.
Филип бил много разгневен, че губи спечелена битка. Той мълчал до последно как се е представил в шоуто. За загубата му във финала са знаели само семейството му, приятелката му и няколко много близки приятели.


В същото време част от зрителите заподозряха манипулация в шоуто. Според тях всичко е режисирано от продуцентите, така че Алекса да е големият победител. Фенове на продукцията твърдят, че сърбинът, който влезе последен в предаването, е трябвало да отпадне в средата на игрите. Ала продуцентите сменят сценария на шоуто заради Алекса.
Големият победител признава, че не се е готвил специално за редене на пъзел. Това, освен че му донесе победата, няколко пъти го спаси и от отпадане.
"Не съм тренирал пъзели. В предаването бях себе си от самото начало до края. Хората, които участват в такива предавания, се опитват да се харесат на всички, но това е невъзможно. Понякога се ядосвах, псувах на битки, но това бях аз", обясни Алекса. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама