Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13205985 www.bgdnes.bg

24 часа гола Амбър при титла на Англия

Мадама от онлайн секссайт ще зарадва англичаните при световна титла на тима. Амбър Пейдж обеща да предава гола в продължение на 24 часа, ако "трите лъва" триумфират в Катар.

Красивата брюнетка е бивш мениджър на хотелска верига. Присъединява се към сайта за онлайн сексуслуги Babestation, докато е в отпуск. Харесва й и напуска работата си, за да се посвети на това.

Реклама

Амбър обеща да доставя удоволствие на клиенти в продължение на 24 часа. Но се съмнява, че момчетата на Гарет Саутгейт ще стигнат до титлата. 

"Искам да направя 24-часово предаване на живо и наистина искам те да спечелят, но съм доста уплашена, че и наистина ще го направят - каза мадамата. - След представянето срещу САЩ не мисля, че ще правя стрийм, ако трябва да бъда честна. Стигнат ли до титлата, искам да направя нещо нестандартно. Все пак стриймвам, но никога не съм го правила за 24 часа. Ще бъде забавно шоу."

Финалът е на 18 декември. Англия среща Сенегал на осминафиналите, след като спечели своята група.

Междувременно Амбър позира в Babestation вече две години. Пейдж вече е една от най-популярните изпълнителки на сайта. Сега се стреми да добие още по-голяма слава на гърба на световното първенство.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама