Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13207030 www.bgdnes.bg

Олимпийска шампионка край ринга с бебето

Да имаш дете е много повече от олимпийско злато 

Опитвам се да съм на два фронта - майчинството и бокса, споделя Стойка Кръстева 

С бебе на ръце край ринга!

За олимпийската ни шампионка по бокс Стойка Кръстева няма невъзможни неща.

Златната ни медалистка от игрите в Токио помага на млади таланти по време на държавното лично отборно първенство по бокс за девойки, жени и мъже в Ботевград. Едновременно с това гледа в спортната зала детенцето си Цветелина, която е едва на 4 месеца и половина, става ясно от снимка, споделена от общинския съветник от Ботевград Дамян Маринов.

Реклама

"За дъщеричката ми това е второ състезание само за няколко месеца, така че може да се пошегуваме, че вече има опит. Расте, чувства се добре. Още съм на първенството и съвместявам тичането по ъглите на ринга и грижите за нея", разказа с усмивка пред "България Днес" Кръстева.

"Опитвам се да съм на два фронта - майчинството и бокса. Искам да помагам на младите спортисти и да не се откъсвам напълно от бокса", каза още изключителната ни олимпийска шампионка, която донесе огромна радост на българите миналата година.

Бебчето се роди през юли т.г. в столична болница, като за Кръстева това е първа рожба. Стойка казала по емоционален начин на мъжа си новината, че е бременна.

"Бях на състезание в Плевен, когато разбрах. Вечерта се прибрах в София, за да мога да кажа на половинката ми. Благата вест за нас дойде на 11 ноември. Баща ми през сълзи ни прегърна, а майка ми просто остана без думи. Не това е основната причина да сложа край на своята кариера. Просто смятах, че няма какво повече да постигна от олимпийския връх", разказа преди време боксьорката, която не оставяше шанс на противничките си на ринга.

Олимпийската ни шампионка признава, че раждането на дъщеричката й Цветелина е най-голямото щастие в живота й. "Това просто не може да се сравни с нищо друго. Олимпийският медал бледнее пред това нещо, това е най-голямото щастие на света", категорична бе боксьорката пред медиите при изписването й от родилното. И се надява рожбата й да тръгне по нейните стъпки.

"Със сигурност ще мине през залите, ще спортува, тъй като на мен това ми е работата, но нямаме някакви болни амбиции", заяви Стойка и ето че 4-месечното бебе вече има близък досег със спорта.

Да са живи и здрави!

Реклама
Реклама
Реклама