Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13211775 www.bgdnes.bg

Борис Христов от "Гласът на България" представя STRONG (ВИДЕО)

Гласовитият изпълнител пуска второ стилно авторско парче

Финалистът в миналогодишния сезон на “Гласът на България” – Борис Христов, представя новата си песен STRONG. Това е второ авторско парче за изпълнителя след песента му “Need you”, която пусна по-рано тази година.

“След появата ми в шоуто изведнъж ме връхлетя музата и започнах да пиша музика. STRONG е моето второ вдъхновение и се роди от нуждата ми да разкажа чрез музика историята на моя житейски път дотук”, споделя Борис.

Реклама

Борис е автор на текста, музиката и аранжимента на STRONG, а също сам е изсвирил и програмирал парчето. Певецът с фотографско око и уникален глас се е справил и с още едно “житейско предизвикателство”, като сам е монтирал видеото към песента, а резултатът е повече от впечатляващ. Стилно, красиво, с мисъл и емоция видеото отговаря на напълно на настроението на парчето, което пък носи стила на Борис - какъвто зрителите и феновете му го познават.

Във видеото на STRONG участват общо 9 цветни и различни хора, с част от които изпълнителят се запознава на самите снимки. Сред тях има корабен музикант, фотограф, модел, ученичка, спортист, танцьорка. Най-малкият актьор в лентата е 10-годишният Гого, който мечтае за тази професия и именно в STRONG прави своя актьорски дебют. Оператор на видеото е Димитър Захариев, а песента е записана и мастерирана от Милко Михайлов. Продуцент е самият Борис Христов.

“С тази песен, бих искал да кажа на хората, че ако следват мечтите си и това, което сърцето им им диктува, няма как да не постигнат целите си!”, вълнува се Борис. “Надявам се звученето на STRONG да се хареса на публиката, защото това е стилът, в който се чувствам на място”, добавя още той.

Борис Христов работи над още нова, красива, авторска музика, която ще види “бял свят” съвсем скоро.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама