Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13211862 www.bgdnes.bg

Финалът на "Гласът на България" е тази неделя на живо от 20 ч.

6 големи български звезди ще подкрепят финалистите, а зрителите избират кой ще победи


Тази неделя точно в 20:00 ч. в ефира на bTV започва големият и дългоочакван финал на живо в „Гласът на България“. Той ще се проведе в три вълнуващи етапа, а на сцената ще блеснат финалистите - Жаклин Таракчи, Соня Михайлова, Десислава Латинова, Калоян Николов, Виктор Стамболов и Александър Петров. Те ще бъдат подкрепени от 6 големи български музикални звезди в лицето на Маргарита Хранова, Меди, Поли Генова, Кристиян Костов, Михаела Филева и Jeremy?. А кой финалист с коя звезда ще пее в дует в първия етап от надпреварата, зрителите ще разберат в неделя вечерта.

Реклама

Мечтаната награда от 50 хиляди лева и титлата „глас на България“ за 2022 година очакват своя нов притежател, а кой ще бъде той ще определят зрителите чрез sms гласуване по време на концерта на живо. Феновете ще могат да гласуват за своя фаворит с до 40 sms-а от един телефонен номер във всеки един от етапите. Номерата за гласуване ще са достъпни още с началото на епизода на glasat.btv.bg, в социалните мрежи на предаването и на екрана по време на изпълненията.

След края на първия етап, към втория ще продължат четиримата участници, които получат най-висок зрителския вот. Те ще изпеят песните, които са най-близки до сърцето им. След отчитане на гласовете от втория етап, следва ФИНАЛНО НАДПЯВАНЕ. В него ще останат само двамата с най-голяма зрителска подкрепа. В най-емоционалния момент за сезона претендентите ще изпълнят песента, която смятат, че ще ги направи победител. А кой наистина ще победи, ще стане ясно след като приключи и финалният етап от зрителското гласуване.

Конкуренцията в този най-вълнуващ, последен епизод на „Гласът на България“ ще е наистина огромна не само за финалистите, но и за техните треньори. Те ще трябва да изиграят и последните си ходове възможно най-добре в името на победата на своя отбор. Поп звездата ДАРА ще призове всички фенове да подкрепят нежната Жаклин Таракчи. Бляскавата Галена ще раздели подкрепата си поравно между гласовитите Соня Михайлова и Александър Петров. Любо Киров ще прикани зрителите да гласуват за страхотните мъжки гласове в своя отбор - Калоян Николов и Виктор Стамболов. А трикратният победител сред треньорите - Мастър Лечев, ще призове рок аудиторията да заложи на неподправената и талантлива Десислава Латинова.

По време живия концерт в неделя ще звучат едни от най-великите и обичани песни в българската и световна музика, които обещават страхотно настроение за всички в залата и пред екраните, и за всички фенове онлайн, които ще проследят финала в 360-градусовия стрийм на glasat.btv.bg. Финалистите в шоуто ще изпеят най-големите хитовете на Васил Найденов, P!nk, Whitney Houston, Mariah Carey, Емил Димитров, Паша Христова, Софи Маринова, Слави Трифонов, Ed Sheeran, Bryan Adams, Chris Isaac, Michael Jackson, Lara Fabian, Led Zeppelin, Bijelo Dugme и ABBA.

Не пропускайте и вие да подкрепите своя фаворит в един от най-силните сезони на „Гласът на България“ досега - тази неделя от 20 ч. по bTV, а всички актуални новини следете на glasat.btv.bg, в социалните мрежи и you tube канала на предаването.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама