Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13217490 www.bgdnes.bg

Цеца се окичи с българското знаме

Див купон на концерта, част от публиката слуша и си пийва като в ресторант

Певицата плака на песен за покойния си съпруг Аркан

С българското знаме се окичи на финала на концерта си сръбската певица Цеца Величкович-Ражнатович. Повече от 10 000 души посрещнаха знаменитата изпълнителка в зала "Арена Армеец" в четвъртък вечерта. Звездата изнесе тричасово шоу, като изпълни всички свои най-големи хитове, а през цялото време публиката пя с нея класиките - "Кукувица", "Пиле", "Лепи Громе мой", "Маскарада".

Залата се пукаше по шевовете, а хилядите гърла запяха още в самото начало с подгряващата банда MEGA BAND. Музикантите редяха час и половина хит след хит на Лепа Брена и Весна Змиянац, а през това време градусът на настроението се покачваше с всяка минута. В залата се внасяше алкохол, а най-отпред бе стъкмена специална ресторантьорска част. Силното й присъствие, шегите, които подхвърляше на публиката, и кръшните й движения подлудяваха феновете, които не спираха да скандират името й.

Реклама

"Благодаря, България! Вие ме обичате и аз ви обичам. За мен винаги е чест и голямо удоволствие да съм тук и да пея за вас", каза от сцената Цеца.

Изпълнителката показа блестяща форма - тя бе в къса сребриста рокля с пайети, високи обувки и дълга конска опашка. Визията й бе в стил "Дженифър Лопес". Именно така я оприличи един от колегите й. "Хайде, Лопес, ти си, покажи им как се прави", с намигване подкани Цеца барабанистът й.

Сръбската мегазвезда пя без прекъсване три часа, като изпълни стари и нови хитове. Публиката бе толкова екзалтирана, че след последната й песен я извика няколко пъти на бис. На една от последните си песни хубавата сръбкиня хвана българско и сръбско знаме и ги развя над главата си.

"Вече имам колекция от български знамена", на шега сподели Цеца.

Кулминацията на вечерта пък бе, когато Ражнатович изпълни парчето "Пиле", посветено на мъртвия й съпруг. В този момент залата запя и защрака с телефони в тъмнината. Певицата пееше и плачеше, като от време на време бършеше бузите си. Залата й пригласяше, а в края на песента Цеца замлъкна и гласовете на публиката довършиха думите й.

"Феноменални сте", "Хвала пуно", сподели Цеца, като обясни и на български, че чувства сърцето си "пълно с любов към всички в залата".

Реклама

Това лято Цеца Величкович отбеляза 35 години на сцена и реши да го сподели с българската публика. За събитието от провинцията бяха дошли пет автобуса, два от тях от Асеновград, имаше от Габрово и Пловдив.

"Всички ние сме тук заради любимата си певица. Вижте, само жени сме, шофьорът е мъж само, но през цялото време от Велико Търново до тук сме му пели песните на Цеца, така и той ги научи", засмя се Иванка Петрова, организатор на един от превозите от старата столица до София.

Феновете бяха изненадани, че с Цеца Величкович не дойде нейната дъщеря - Анастасия. Те очакваха двете да изпеят някои от хитовете на певицата.

"Дъщеря ми е много талантлива и се гордея с нея", каза в единственото интервю за медията ни Величкович, преди да дойде у нас.

Анастасия, която също пее като майка си, само преди няколко месеца се залюби с футболния национал Неманя Гудел. С халфа на "Севиля" завъртяха луда любов и двамата в момента са на световното по футбол в Катар. Самата Анастасия пусна в инстаграма си снимки от трибуната на стадиона в Доха по време на мача Сърбия - Бразилия, който завърши с 2:0 за "кариоките". Неманя и съотборниците му се бориха мъжки, но класата на Бразилия надделя.

Реклама
Реклама
Реклама