Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13218475 www.bgdnes.bg

"Сървайвър" подлага Благо на смъртна опасност

Джизъса почти е договорил влизането си в шоуто за оцеляване

На Карибите насекомите са убийци, фаталният край е за секунди

Благой Георгиев почти се е договорил да влезе в "Сървайвър", но това може да го изложи на смъртна опасност. Това научи "България Днес" от близки до знаменитият футболист.

Джизъса е провел няколко разговора с продуцентите. Преговорите са на финалната права, разбра още "България Днес". Остава само да се уточни хонорарът, който бившият на Златка трябва да получи за времето, прекарано на самотен остров.

Реклама

Георгиев е бил потърсен от продукцията, която се завърна в родния ефир след няколко години пауза. От шоуто се опитват да подберат повече популярни личности, с което да се вдигне рейтингът на шоуто. Бюджетът на "Сървайвър" за това издание е огромен и нямало проблем да се канят известни лица, които искат висок хонорар.

Мистър България Виктор Русинов също е сред поканените, но най-красивият българин за миналата година отказал да участва в шоуто. Сред номинираните е и топмоделът Иван Булкин, който често снима с Николета Лозанова, но и той още не бил решил дали да се включи.

Георгиев, който е бивш футболист, бил авантюрист по природа. На Благо му допада идеята да прекара дълго време в екстремни условия.

По време на една от срещите на Джизъса му е обяснен рискът, който предприема с участието си в "Сървайвър". От продукцията на няколко пъти натъртват, че това не е да се излежаваш на Малдивите, а много сериозно изпитание. Още повече че локацията тази година - Карибите, е едно от най-опасните места на планетата. Част от насекомите там са смъртоносни. При ухапване на някои от скорпионите и други гадинки фаталният край настъпва за секунди.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама