Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13358346 www.bgdnes.bg

Андре Токев пак шофира

5 месеца по-късно! 

Пътува из София с любимата си джипка 

Андре Токев отново седна зад волана, установи "България Днес".

5 месеца след като излезе на свобода, шеф-готвачът отново бе забелязан да шофира в столицата. Токев подкара любимия си автомобил, за да свърши своите ангажименти по-лесно и бързо.

В началото на ноември миналата година в социалните мрежи се появиха кадри, на които се вижда шофьорът на пикап без джанти на Околовръстния път на София. Зад волана е известният готвач Андре Токев, който малко по-късно бе задържан от органите на реда. Оказа се, че готвачът се е качил пиян в колата, блъснал се е в бордюр и спукал две от гумите си. След това Токев продължава да кара, докато се изкривят и джантите, а автомобилът се движи директно на спирачни дискове, от които хвърчат искри. Тестът с дрегер на готвача показа 1,9 промила алкохол.

Реклама

За провинението си Токев получи 7 месеца затвор, след като сключи споразумение с прокуратурата. Тогава той призна вината си и заяви пред съда, че съжалява за действията си.

На 20 юли т.г. кулинарният гуру излезе от затвора. След като посочи свой постоянен адрес, Токев получи обратно шофьорската си книжка и отново шофира. Надяваме се вече да кара внимателно!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама