Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13374613 www.bgdnes.bg

Вергов с първа поява след скандала с Диана Димитрова

Публиката го аплодира, жена му също в залата

Актьорът Юлиан Вергов се появи за първи път публично след скандала с актрисата Диана Димитрова.

Вергов излезе на сцената на "Поетите" в зала 1 на НДК. Актьорът бе бурно аплодиран от феновете си. В залата бе и официалната му половинка Ирина Ялъмова, майка на дъщерята на актьора Алена. Вергов и Ирина се разделят, когато детето е още малко, но в последните години направиха нов опит да са семейства и в момента са заедно.

Реклама

Ирина изгледа от първите редове мъжа си и стана на крака, както и цялата зала след края на неговия рецитал. "България Днес" научи от организаторите на събитието, че имало известни притеснения дали звездата от "Откраднат живот" няма да бъде освиркан на сцената, но се случи точно обратното - феновете му засвидетелстваха подкрепа. След края на поетичното събитие Вергов бе засипан от коментари и в социалните мрежи. "Пожелаваме ти винаги да влагаш на сцената цялото си сърце и да не обръщаш внимание на интригите", пише негова почитателка, а Вергов благодари.

До този момент актьорът не е проговорил официално за случая с колежката си от "Откраднат живот". Диана Димитрова шокира с разкритие в края на ноември, че преди пет години по време на снимки е станала жертва на насилие.

"Трима колеги ме завариха на земята, след като ме повали в гардеробната. След като паднах, получих силен шут в лицето", разказа Димитрова. Без да назовава името на насилника, тя направи много намеци, с които недвусмислено показа, че мъжа, за когото говори, е Вергов. Двамата са имали повече от работни отношения, прозира също от споделеното от Димитрова, но какво е довело до самия инцидент остава неясно.

Актрисата и художник вече е дала показания в полицията. "Тази сутрин дадох показания в СДВР - криминална полиция, придружена от моя адвокат г-н Антон Станков. Апелирам да подбирате източниците си на информация, анализите им на база едно интервю и да ги подлагате на съмнение. Високият морал е моята религия и аз съм човек, който държи на думата си", написа Диана преди ден.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама