Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13556912 www.bgdnes.bg

2 години Яни от "Фермата" крил гаджето си

Цели две години Яни от "Фермата" крие своята приятелка. Това стана ясно от думите на победителя в третия сезон на риалити формата в предаването "Преди обед" по БиТиВи.

"От 2 години сме заедно и тя не е медиен човек. Имаше много коментари в различни издания след снимката ни, която публикувах на Коледа и това я притеснява. Мен няма какво да ме безпокои, важното е да се разбираме. Най-много ми хареса това, че работи много. Така се и запознахме. Помага на цялото семейство по време на гроздобера, резитбата, връзването и т.н.", разказа още пчеларят от хасковското село Козлец.

Реклама

Яни Андреев сподели, че все още не е пoхарчил наградата от 100 000 лв. от "Фермата" и тя стои в банковата му сметка. Това е така, защото семейстовото харчело разумно и не се налагало да се разхищават средства. Наред с красивата си и скромна приятелка, Яни пази и билет за САЩ.

"Любо от 7-и сезон на предаването ме покани на гости в щата Тексас. Там, казва ми той, взимаш ранчо и държавата те подпомага да се развиваш. Искам да отида и да видя как стоят нещата. Мечтата ми от малък е да видя Ниагарския водопад откакто прочетох "До Чикаго и назад", сподели фермерът, който се занимава освен с пчеларство и с отглеждане на лозя.

"Много е свит пазара на мед и много мои колеги пчелари фалираха. Пазарът навън е залят от украински и китайски мед и също е трудно да се реализира човек", добави Яни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама