Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13584209 www.bgdnes.bg

Албена Михова се възстанови след операция

Скоро ще има смях на сцената 

Сменена е дясната й тазобедрена става, но тя не отменя представления 

Смениха дясната тазобедрена става на комедийната актриса Албена Михова. Самата тя вече е възстановена и съвсем скоро отново ще я видим на сцената.

Операцията на десния крак е била през декември в софийска болница, а от вчера самата актриса вече е на крака и присъства на премиерата на колегите си с постановката "Светици и перверзници" в Сатирата.

Реклама

На една от любимките в смешната трупа също предстои премиера през февруари, като дотогава тя вече ще ходи и няма да усеща никакво напрежение в ставите.

Въпреки че винаги е усмихната и позитивна, актрисата съвсем скоро пусна пост във фейсбук, който не бе много оптимистичен. А причината са вероятно нейни псевдоприятели или колеги.

Албена пусна странна снимка с многозначителен текст, а над фотото тя написа, че само преди няколко седмици, в старата година, е имала много повече "приятели", отколкото в тази. И сега само познати или напълно непознати хора от мрежата се интересуват как е, жива ли е, здрава ли е, а най-близките й... я забравили. Албена показа, че е наранена от отношението към нея на хора, които доскоро е приемала за близки, но заяви, че е боец и ще продължи напред.

Разбира се, след поста й започнаха да се изреждат редица подкрепящи коментари, сред които се забелязаха и тези на Мариана Попова, Тони Димитрова и много други.

Един от най-силно подкрепящите я хора е шефът й Калин Сърменов, който често често се обаждал да се информира за състоянието на колежката си и да я пита има ли нужда от нещо.

"Аз съм храбра, като Храбрия оловен войник, нямам нужда от нищо, но от добра дума... винаги", казва талантливата Албена Михова, която зрителите смятат за наследница на Стоянка Мутафова.

Реклама
Реклама
Реклама