Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13589523 www.bgdnes.bg

Гринго излязъл от панделата

Бившият на Софка на въпрос дали е в затвора отговори с ироничното: Да бе, да

Бившият любим на Софи Маринова - Тодор Давидов, по-известен като Гринго, е излязъл от затвора. Мачото лежа в немски пандел, след като пребива роднина в Берлин. До семейната свада се стига след лют скандал.

Реклама

Това се случило през есента. Заради богатото си криминално досие Гринго веднага е арестуван. А по-късно и изпратен в затвора. Мачото лежи на топло няколко месеца, прекарва празниците в килията, ала вече е на свобода, разбра "България Днес".

Доскоро телефонът на айтоския кримигерой бе изключен в продължение на седмици. Изненадващо преди дни Гринго включи мобилното си устройство.

Бившото гадже на Софка дори вдигна телефона си, но не бе особено словоохотлив. На въпрос дали все още се намира в панделата, Гринго отговори с краткото "Да бе, да", с лек присмех, след което веднага натисна червената слушалка.

Затворът не е чужд на Гринго. Преди малко повече от 4 години Давидов прекара почти 10 месеца в централния софийски пандел. Той бе осъден за рекет.

Гринго нашумя в светските среди заради връзката си със Софи Маринова. Айтоският мачо се залюби с ромската перла преди няколко години.

Любовният им живот бе като от турски сериал - ту се обичаха, ту се мразеха и не искаха да се виждат. Двамата дори се ожениха, ала набързо се скараха и последва развод. После пак се събраха.

На няколко пъти Гринго дори посяга на ромската перла. Следваше раздяла, но за кратко и Софка отново се връщаше при татуирания бабаит.

И така до миналата година, когато Маринова откри любовта в лицето на друг мъж. И заряза Гринго, с когото и без това бяха във влошени отношения още от 2021 година.

Реклама
Реклама
Реклама