Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13589565 www.bgdnes.bg

Николета на секстуризъм в Дубай

Лозанова и още две половинки при играчите в почивката им

Николета Лозанова не издържа дълго без Николай Михайлов. Вратарят е с "Левски" на близо едномесечен лагер в Дубай.
За да е близо до него, плеймейтката отпраши за емирството миналата седмица. Николета пристигна там, за да се възползва от двата свободни дни, които играчите получиха от Станимир Стоилов. Мъри даде команда "свободно" след края на първата част от подготовката. Напълно очаквано футболистите не се втурнаха да пътуват за краткото време. Вместо това останаха в Дубай.
Повечето от "сините" се отдадоха на разглеждане на забележителностите. Не такава бе програмата на Михайлов. Той прекара двата свободни дни в прегръдките на Николета. Лозанова се настани в друг хотел, а не този на отбора. Вратарят отиде при нея, като двамата се усамотиха за 48 часа. Вратарят и моделката посетиха и някои от топресторантите в Дубай. Интересно е, че плеймейтката остана още няколко дни в емирството и след като Ники М. се върна в лагера на тима.


Освен Лозанова само още две половинки на играчите се появиха в Дубай, за да се видят с любимите си. Атрактивното гадже на Келиан ван дер Каап - Лайла Шарлот, също не издържа месец без него. Лайла се настани в различен от Николета и отбора хотел. Именно там се видя със защитника.
Третата половинка, която долетя в Дубай, бе сестрата на Валери Божинов - Михаела Ангелова. Красивата брюнетка посети Андриан Краев, с когото са заедно повече от година. Според запознати Михаела е била в хотела на Николета.

Двете са запазили отличните си отношения от времето, когато плеймейтката беше омъжена за Божигол. Миналата година Лозанова и Ангелова пътуваха и до Турция, за да се видят с любимите мъже в почивните им дни от зимната подготовка. Сега им се наложи да изминат доста по-дълго разстояние.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама