Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13612998 www.bgdnes.bg

(Видео) Бербатов: Купих си пушка и пистолет, едва не се прострелях

Футболната звезда Димитър Бербатов почти се е прострелял с газов пистолет в колата си. Кандидатът за президент на БФС разказа любопитната история в подкаста "При Тото". Случката е от времето на Бербо в германския "Байер" (Леверкузен).

„Имаше моменти, когато след тренировка няма какво да се прави и аз обикалях с колата улиците, така един път случайно попаднах на магазин за оръжие - разказва Бербатов. - Влязох вътре и казах: „Дайте ми този пистолет и тази пушка“

Реклама

Бившият голмайстор на Висшата лига признава, че явно е прекалявал с гангстерските филми по това време.  Една вечер взел пистолета, качил се в колата и отишъл до празен паркинг, за да постреля. „Това ме накара да се почувствам като истински мъж“, казва Бербо.

В друг случай звездата за малко да се простреля в колата си. Тогава Бербатов шофирал с една ръка, а в другата държал пистолета.

“Попаднах на бабуна на пътя, а пръстът ми беше на спусъка и в този момент гръмнах. Този газ така се разнесе навсякъде, влезе в очите, започна да мирише, да ми люти, да ми сълзят очите, не помня как се прибрах до нас."

Бербо е имал и инцидент с пушката, но не по негова вина. Във въпросния случай брат му Асен е стрелял от прозореца на дома му в Леверкузен и без да иска уцелил прозореца на комшията.  Случайни минувачи го видяли и извикали полиция, която конфискувала оръжието.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама