Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13669855 www.bgdnes.bg

Джулиана Гани печели "Черешката на тортата"

Впечатлява шеф Манчев с ефектно основно ястие

Джулиана Гани печели тазседмичното предаване "Черешката на тортата", научи "България Днес" от достоверен източник. Снимките на предаването са направени през миналата година, но епизодите се излъчват чак сега, разбра още вестникът.

Блондинката мери сили за титлата "кулинарен гуру" с добрия си приятел, журналиста Антон Стефанов, бизнесмена Петко Димитров, народната певица Димана Мирчева и бившата депутатка и водеща Калина Крумова. Серията, в която Гани последна от компанията се вихри в кухнята, ще бъде излъчена днес.

Реклама

Огнената блондинка събира максималния брой точки от участниците - 40. Толкова имат и другите, но шеф Манчев ще избере Гани за победител и така почетният плакет ще остане в ръцете на блондинката.

Сексбомбата събира популярните гости в дома си в Пловдив, където е свила любовно гнездо с бащата на детето си Теодор. Полицаят по професия също ще се появи на малкия екран. Теодор не обича да се изявява по медиите, но "Черешката" ще е една от малкото му публични изяви. Мачото като истински кавалер ще помогне с готвеното на Гани, издават още нашите източници.

В действителност Джулиана шашва всички с рецептите си. Освен богато отрупана маса гостите остават впечатлени най-вече от основното ястие на красавицата - пуйка, пълнена с... пиле.

Това е второ участие за Гани в "Черешката на тортата". Преди 3 години тя също въртя черпака в предаването. Тогава все още бе женена за бившия си Илиян. Двамата се вихриха заедно в кухнята, а по-късно се оказа, че са се замесили в скандал. Фирма за торти скочи на ВИП-овете, че в шоуто са представили сладкиш за свой, въпреки че бил купен от сладкарницата. Последва буря в социалната мрежа, а Гани и тогавашната й половинка успяха да докажат, че лично те са приготвили диетичната торта, а не са измамили.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама