Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13689745 www.bgdnes.bg

Секссимволът на годината Марешка Бардем: Бившият ми мъж е сменил името на сина ни

Той е спрял момчето от училище, разбрал е, че водя битка, за да го открия в Чечня 

"Бившият ми мъж е спрял сина ни от училище и му смени името, разбирайки, че водя битка за неговото намиране и засега съм сложила пауза на моята война за детето ми."

Реклама

Това сподели в изповед пред "България Днес" моделката Марешка Бардем. Историята на българската чеченка е като сюжет на холивудски трилър.

Марешка е родена е на 13 февруари 1996 г. във Варна в чеченско семейство. Само на 15 се омъжва, а на 18 ражда сина си Амир. Става трета подгласничка на еротичния конкурс "Мис Плеймейт" през 2017-а, а година по-късно печели титлата "Секссимвол на годината". През 2019 г. е избрана за "Знаменитост на годината", като през същата година участва в риалити формата "Игри на волята".

Бардем е първата чеченка, която не я е страх да си покаже лицето и да бъде заплашвана от сънародниците си. Има дете на 9 годинки, което е все още в Чечня. Марешка казва, че никога не е спирала да го мисли и да вярва, че ще се срещне с него и че ще го намери. Губи следата към него, тъй като никой в Чечня няма изгода да поддържа връзка с нея след разголените й снимки и по-фриволно поведение в България, което е в разрез с мюсюлманските порядки там. Още повече че Марешка открито заговори против режима в Чечня и си навлече гнева на местните управници.

"След като намерих следа към сина ми, тотално ми се промени начинът на мислене и насока на подход. Вече се чувствам мама, след като разбрах, че с него всичко е наред, и чеченската аудитория ми помогна да стигна до него след бунта и театъра, който изиграх, за да им привлека вниманието. Всичко върви по план и по-често се моля на Господ за сили, търпение и любов", разказва Марешка.

Марешка продължава да споделя мечтите си: "Надявам се най-голямата ми мечта да видя моя наследник да се сбъдне един ден. Аз съм първата чеченка, родена в България, а синът ми е първият чеченец, роден в родината на майка си. Искам да се сдобия с повече успех и сигурен живот, за да мога да му помогна един ден и да му улесня неговия старт в каквато сфера да бъде и да има щастливо семейство. Все пак децата са бъдещето. Без тях сме за никъде".

Реклама

Бардем разказва, че се оженила за беден чеченец без къща, без пари, без работа, без даже респект от чеченците към него, "защото той беше детето на втора жена, която никога не се счита за респектираща, щом се жени за мъж, който има вече деца и семейство".

"Майката на мъжа ми се славеше с лоша репутация и не мога да кажа, че е била добър човек, защото постоянно ме унижаваше заради кавгата в миналото с леля ми, която живее в Германия. Постоянно ме критикуваше и казваше, че нямам висше и не ставам за жена. Съпругът ми се ожени за мен, без да знаят и неговите родители, заради което явно неговата рода бяха със снизходително отношение към мен", разказва хубавицата Бардем.

Въпреки всички проблеми и бедността Марешка го обича и му е вярна.

"Докато той не се срещна с човек, който беше дошъл от войната в Сирия прострелян, и не започна да го мотивира и той да ходи на джихад. След като родих сина ми Амир, мъжът ми се сети за този човек от Сирия и полудя, искайки да ни води със сина ни там на война. Имаше връзка с групировката от "Ал Кайда" и се уговаряше с тях за пътуването ни. Споделих на семейството ми и те ми казаха да се оправям. Не ми помогнаха, не ме подкрепиха. Нямаше как да оставя мъжа ми да закара сина ми в Сирия и не исках да ми убива мечтата Амир. Не исках да ни погубва", допълва Марешка.

"Мъжът ми ме накара да сложа хиджаб и наистина аз спазвах всички неща, писани в Корана, защото ми се искаше да попадна в рая. От малка съм третирана като животно и родителите ми ме караха да се чувствам грешна, защото съм родена във Варна, исках да живея като българка и да влизам в църква. Мечтаех си за този рай, защото животът за мене винаги е бил по-зле от ада", продължава да разказва "секссимволът на годината".

Именно тогава Марешка успява да избяга от Чечня.

"Излъгах мъжа ми, че пътувам за болница, а родителите ми нищо не знаеха. Моя най-добра приятелка от Варна, с която учихме в частно училище, беше принудена да открадне от сейфа на родителите си, за да ми прати пари и да ме спаси. Така се върнах в България без сина ми, но с документите му, за да не може съпругът ми да го изкара от Руската федерация. Нямаше как да взема детето с мен, защото на границата щяха да искат разрешително от бащата за извеждане на детето (пълномощно) и ако ме бяха хванали, че го правя, щяха да ме арестуват", разкрива пред "България Днес" Бардем.

Днес Марешка казва, че е излязла от средите на хайлайфа и се е кротнала, а цялото си внимание посветила на образованието си.

"Осъзнах, че след толкова загуба на време да преуспея като моделка и певица, по-скоро искам и аз като уважаеми и успели хора да взема диплома и да се заема с нещо по-сериозно. Да отворя мой бизнес, с който да си плащам данъците, и един ден синът ми като дойде при мен, да се гордее с мама "бизнес дама". Всеки прави глупости в младините си. Аз признавам, че изживях детството и детските си мечти, които имах, и тийнейджърство, което съм нямала", изповядва българската чеченка.

Предателство и злоба от силиконовите мадами

Бардем е сменила средата си, откакто се е преместила в София.

"Спряла съм да комуникирам с фалшиви силиконови мадами, тъй като освен предателство и злоба нищо не видях в това обкръжение. Най-често дружа с по-зрели, истински и успели хора, които се интересуват само от бизнес и развитие. Гледам да съм сред умни хора само за да мога да попия по-полезна информация, отколкото да си пилея времето на теми: как да се гримирам, къде да се напием, къде да излезем да ни видят, клюки кой как се облякъл, къде е ходил и с кого е бил. Уважавам хора, които са завършили и работят, за да осигурят живота на децата си и изхранват семействата си", споделя Марешка.

Наред с това моделката учи при един от най-добрите родни дизайнери Николай Божилов и е започнала индивидуални тренировки при боксьора Слави Хараламбов.

"Знаят ме като Феникс - все изгарям и пак се издигам, но с всеки изминал път все по-силно изгрявам. Останах сама, изгубих всички приятелки, които бяха от години до мен. Повечето приятели са ми най-често мьже, тъй като наистина мога да потвърдя, че там се среща истинска подкрепа и разбиране", казва още Марешка.

Реклама
Реклама
Реклама