Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13690364 www.bgdnes.bg

Галена двойничка на футболно гадже

Соня плътно до национал

Испанката на Матео Стаматов със същата визия като фолкаджийката

Лика-прилика са си популярната фолкаджийка Галена и считаната за най-сексапилна футболна половинка в националния отбор на България - Соня. Наблюдателни фенове откриха поразителното сходство между двете хубавици.

Те са с абсолютно еднакви коси и прически, както и профили на лицата. Разбира се, Галена е какичката, като родената в Смядово изпълнителка ще навърши 38 години през май. Соня Сорейе е испанката, която си ляга до футболния защитник Матео Стаматов. 23-годишният национал е голям плейбой и неслучайно успява да забърше най-готините мацки.

Реклама

Играчът излизаше с телевизионната звезда Марта Гранеро, която нашумя в риалити предаването "Мъже, жени, и обратно" и е особено популярна в родината си. Сега обаче той се кротна до двойничката на Галена. Матео дори я разведе из София, още докато риташе за "Левски". В момента Матео е футболист на руския "Оренбург" и Соня често е при него.

Соня се изявява като педагог и дава онлайн консултации. Тя не крие любовта си към българина в социалните мрежи. Афинитетът на Стаматов към испанки едва ли е случаен. Матео е живял дълго в иберийската страна и знае перфектно езика.

Галена от своя страна не е афиширала връзка с футболист. Преди три години обаче тя бе засечена на плажа с нападателя Божидар Краев. Двамата си пиха фрапето заедно край летен басейн с водни пързалки. Оказа се, че футболистът е доста запален фен на фолкзвездата. Дори си направи снимка с нея, ухилен до уши. Самата Галена не крие, че иска да направи сина си Стефан футболист.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама