Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13707394 www.bgdnes.bg

Блъснаха фолкпевица с голф количка

Чалга дивата се търкаля по баир и е с охлузвания 

Благодаря на Господ, че съм жива, казва Десита

Фолкпевицата Десита се контузи по време на снимки. Чалга фурията се оплака, че човек от екипа й я е блъснал с голф количка в паузата между заснемането на кадрите на един от хитовете й.

Действието се развива на голф игрище край морето. Щурата Десита, която трудно застава на едно място, е ударена от превозното средство, вследствие на което залита и пада. Певицата твърди, че човек от екипа, който се грижи за визията на изпълнителите, е стоял зад волана.

Реклама

"Здравко ме блъсна централно с голф количка и аз паднах по баира. Имам тежка телесна повреда, смятам да го съдя", споделя певицата в социалните си мрежи.

Става въпрос за коафьора Здравко Кузманов, който от години се грижи за перфектната визия на звездите у нас.

Малко по-късно Десита продължава с шеговит тон: "Търкалях се в дерето с километри. Ожулих се, но благодаря на Господ, че съм жива."

От кадрите, които пуска за феновете си, става ясно, че инцидент действително е имало, но пораженията по Десита са минимални. Изпълнителката на "Драконови нерви" е с леки охлузвания по лакътя. На видеото се вижда, че целият антураж на певеца Галин е около Деси и по-скоро се забавляват на ситуацията. Лидия влиза в ролята на разследващ журналист, а колежката й Симона в ролята на адвокат. Така целият отбор превръща инцидента в комичен спомен.

Десита рядко си позволява да споделя неща извън работните й ангажименти. Затова почитателите й знаят много малко за личният й живот. Това провокира множество реакции в момента, в който красавицата пусне нещо различно в социалните си мрежи. Един от последните примери за това е новата й кола. Десита сподели снимка на скъп "Мерцедес" и се похвали, че е лично неин. Кариерата на младата изпълнителка определено върви доста добре. Само за няколко месеца брюнетката се похвали с доста нови скъпи придобивки, сред които освен огромния бял джип има и десетки диамантени бижута. Младата звезда изкарва достатъчно пари, за да си подари всичко това, но феновете й са категорични, че в живота й има и любим мъж, с който нещата наистина са доста сериозни.

Реклама
Реклама
Реклама