Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13716523 www.bgdnes.bg

Наша сапунена звезда спасява в Турция

Гюлсим Али от Русе се моли хората под отломките да оцелеят 

Българската мегазвезда в турските сериали Гюлсим Али участва в спасителните операции след земетресението в Турция.

Русенката, която е една от най-популярните актриси в южната ни съседка, е изключително активна след природната стихия, която погуби хиляди хора.

Реклама

Гюлсим постоянно споделя със своите 2 милиона последователи в социалните мрежи истории на хора, които търсят свои близки, като публикува видеа с разкази от първо лице и описание на изгубените хора. Актрисата също така предоставя телефони за връзка със спасители, както и популяризира доброволчески кампании за събиране на средства, храна, дрехи, одеяла и средства за отопление. Изключително емоционално е видеото на неин близък, който търси роднините си и по никакъв начин не може да се свърже с тях.

"Моля се за всички пострадали хора! Моля всички хора, които имат възможност, да помогнат!", заявява емоционално Гюлсим. Актрисата отправя благопожелания всяко превозно средство с дарения да пътува безпроблемно да разрушените части на Турция и да успее да достави необходимите неща.

Гюлсим за пръв път попада в светлината на прожекторите през 2009 г., когато печели в София конкурса "Супермодел на България". Тогава девойката е едва на 14 г. и е най-малката участничка, но впечатлява журито с отлични мерки и височина от 174 сантиметра. Впоследствие хубавицата представи страната ни на световно дефиле в бразилския град Сао Пауло. Родена е на 18 февруари 1995 г. в Русе в семейството на български турци.

Първите стъпки на Гюлсим в киното са през 2012 г., когато се явява на кастинг и е одобрена за второстепенна роля в поредицата "Последното лято на Балканите 1912".

Четете още

Кошмарът няма край, Атсу все още не е намерен след земетресението в Турция

Кошмарът няма край, Атсу все още не е намерен след земетресението в Турция

Депутати от Източна Турция: Разруха, а помощ няма!

Депутати от Източна Турция: Разруха, а помощ няма!

Известни помагат на Турция

Известни помагат на Турция

Нов мощен трус  - 5,3 по Рихтер удари Турция!

Нов мощен трус - 5,3 по Рихтер удари Турция!

Реклама
Реклама