Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14046270 www.bgdnes.bg

Сашо Кадиев напуска Би Ти Ви

След 11 години на малкия екран 

Преди месец си подал молбата, омръзнало му еднообразието, няма да ходи в друга телевизия 

Емблематичният водещ Сашо Кадиев напуска Би Ти Ви!

Това научи "България Днес" от отлично запознати източници и така потвърди информацията, която витае в публичното пространство през последните дни.

Реклама

Още преди месец Кадиев си е подал молбата за напускане, като изтъква лични причини. Пред свои близки актьорът споделя, че му е скучно телевизионното всекидневие и му е омръзнало постоянно да прави едни и същи неща.

Голямата мечта на Сашо, който в продължение на 11 години беше водещ на предаването "Преди обед", била да участва в повече театрални проекти. Синът на Катето Евро е завършил актьорско майсторство в класа на Стефан Данаилов в НАТФИЗ и вероятно това обяснява влечението му към сцената на театъра. През 2014 г. печели наградата "Икар" за поддържаща мъжка роля в постановката "Скъперникът".

"Не мога да разговарям, в момента съм на работа. Не мога да дам становище", отговори сухо и кратко самият Кадиев на въпрос на "България Днес" дали е вярно, че пътищата му с Би Ти Ви се разделят.

"В момента не мога да говоря и не мога да коментирам", заяви в същия дух пред вестника Деси Стоянова, която от години е телевизионна половинка на актьора.

"България Днес" научи още, че Кадиев няма да ходи в друга телевизия и напускането му е преминало спокойно и без скандали.

"Пораснах на това място и се чувствам щастлив! Вече 11 години присъствам в ефира на Би Ти Ви, научих много и се срещнах с безброй интересни хора! И въпреки че имам близо 3000 ефира зад гърба си, работата продължава да ме вълнува и радва!", заяви в края на миналата година Кадиев и с нищо не подсказваше, че има намерение да поеме в нова професионална посока.

Сашо е баща на 8-годишна дъщеричка, а в момента е сгоден за новата си приятелка Ивелина Чоева, която се изявява в сферата на моделството.

Желаем му късмет с каквото и да се захване!

Четете още

Сашо Кадиев пуши в лъскава кола

Сашо Кадиев пуши в лъскава кола

(Видео) Сашо Кадиев се сгоди

(Видео) Сашо Кадиев се сгоди

Сашо Кадиев опна шатра за Мъск

Сашо Кадиев опна шатра за Мъск

Признание в ефир направи Сашо Кадиев

Признание в ефир направи Сашо Кадиев

Реклама
Реклама
Реклама