Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14128648 www.bgdnes.bg

Победителката от "Ергенът" със забрана да говори

Договор с конкурентна телевизия държи Виктория Капитонова със затворена уста

Победителката от първия сезон на "Ергенът" Виктория Капитонова няма право да коментира участничките, както и наследника на Виктор - пианиста Евгени.

Реклама

Секси рускинята е заливана с горещи въпроси относно най-одумването риалити предаване в България. Същото важи и за останалите ергенки от миналата година. Дениз Хайрула, Алекс Гърдева, Ева и другите момичета се надпреварват да коментират тазгодишните кандидатки, докато Капитонова мълчи и дума не обелва.

Оказва се, че мацето, което се подвизава в звездния отбор на "Хелс китчън", има наложена забрана от конкурентната на Би Ти Ви телевизия - "Нова", където се излъчва готварското риалити.

В договора на Капитонова ясно е записано, че тя не може да говори нищо по темата "Ергенът". Ако това се случи, няма да получи хонорара си за участието в предаването на шеф Виктор Ангелов, който бил доста солиден.

"Редовно получавам въпроси защо не коментирам новия сезон на "Ергенът", за разлика от моите колежки. Сами помислете къде работя в момента и ще научите защо не приказвам за предаването", сподели наскоро пред почитателите си в интернет Капитонова.

Рускинята спечели много симпатии след участието си в "Ергенът". Година по-късно тя цъфна в ефира на "Нова", но зрителите са категорични, че за нея няма място в "Кухнята на Ада". Капитонова е една от най-мразените от публиката участници в новия сезон на предаването на Виктор Ангелов. Въпреки злобата, която се излива към нея, на сексапилната рускиня не й пука.

"Отдавна не слушам хорското мнение", казва винаги Капитонова.

Четете още

Бунт срещу Капитонова в "Хелс китчън"

Бунт срещу Капитонова в "Хелс китчън"

Вижте как е изглеждала Виктория Капитонова като малка и за какво е мечтаела

Вижте как е изглеждала Виктория Капитонова като малка и за какво е мечтаела

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама