Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14547959 www.bgdnes.bg

ЧАЛГА СВАТБА! Галена жени Роксана

Звездата ще е кума на колежката си, купонът ще е три дни и три нощи

Роксана вдига сватба, и то не къде да е, а в семейната кръчма на Галена на крепостта "Царевец" над Велико Търново, научи преди всички "България Днес". Двете певици са много близки и Роксана дори ще покани Галена и половинката й за кумове, издават допуснати до кухнята на попфолка. Те разкриха още, че купонът ще продължи няколко дни и нощи и на него ще бъдат поканени най-актуалните БГ звезди и представители на медиите.

Певицата и по-младият й избраник се появяват за сефте заедно на раздаване на годишни музикални награди в началото на април. Те не демонстрират чувствата си, а русият левент, вървящ по петите на Роксана, бил представен като един от нейните бодигардове. Още тогава "България Днес" научи, че новият мъж до изпълнителката е член на мотобандата "Ангелите на ада".

Реклама

"Той е видял повече от мен, много по-зрял е, по-мъдър и по-умен. Срещнах човек, който да ме цени, уважава, да приема работата ми и да ме обича такава, каквато съм", довери пред БГ медия Роксана. "Мога да кажа, че съм щастлива. Видяхте го, факт е, че сме заедно, имам човек до себе си, появихме се заедно на събитие, нямам намерение да се крия, но не искам и да изпадам в подробности", добави тя. "Той ми дава сила и ме подкрепя в трудния живот, особено на нас, певиците. Радвам се на малките неща, не робувам като някога на подаръци или сладникави романтични жестове, но оценявам, че е до мен", категорична е участничката в звездния отбор на "Хелс кичън".

Певицата не разкрива дали с "ангела от ада" вече живеят под един покрив. След драматичната раздяла с бащата на втория й син певицата предпочита да пази любовта далеч от чуждите погледи и светлините на прожекторите.

"Край се слага трудно, но когато трябва да се правят прекалени компромиси, не е добре. Винаги съм казвала, че с прошки не се живее. Дай да си простим това, после друго, не, това е само начин да трупаш негативни емоции", убедена е Роксана.

Нейни колежки гадаят дали изпълнителката е успяла да запали по масажите и бъдещия си съпруг. Роксана никога не е криела, че оптималният начин за релакс за нея са масажите. Обича ги всякакви. "Смеем се с мои близки, че мога да си дам всичките спестени пари за масажи", разказва певицата. Обикновено си викала масажиста вкъщи, описва табиетите си бъдещата младоженка.

Четете още

Роксана стяга сватба

Роксана стяга сватба

Брутална сеч! Шеф Ангелов побесня и изгони чалга дива

Брутална сеч! Шеф Ангелов побесня и изгони чалга дива

Чалга певицата Роксана: Имам нова любов

Чалга певицата Роксана: Имам нова любов

Зрители: Роксана, косата ти се вее над чиниите!

Зрители: Роксана, косата ти се вее над чиниите!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама