Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14574277 www.bgdnes.bg

Сексбомба утешава "Арсенал"

Арабела Миа е върла фенка на "артилеристите"

Сексапилната фенка на "Арсенал" Арабела Миа положи необикновени усилия, за да покаже любовта си към клуба в последния ден от сезона.

Мадамата, която продава разголени снимки в OnlyFans под псевдонима GreenGirlBella, посети "Емиратс" за финалния мач срещу "Уулвърхемптън" (5:0). Настроението на стадиона не бе приповдигнато въпреки гръмката победа заради пропуснатия шанс за титлата във Висшата лига. 

Реклама

Но болката на някои фенове беше облекчена, когато забелязаха ефектния тоалет на Арабела. Тя позира за снимки с част от поддръжниците, след като привлече вниманието с избора си на дрехи. Или по-точно казано, липсата на такива. Арабела носеше само бяло бельо и бодаирд върху останалата част от тялото си. Той бе във формата на екип на "Арсенал". Миа беше без сутиен, но покри гърдите си с червена боя, с бели букви, изписващи спонсорите тима. На гърба й бе изписано GreenGirlBella. 

Арабела сподели няколко снимки и видеоклипове от приключението си в Северен Лондон в инстаграм. Фотосите бяха посрещнати топло от нейните 156 000 последователи.

Четете още

Щерката на Гуардиола се пече в Ибиза

Щерката на Гуардиола се пече в Ибиза

Роналдо преспал с испанска актриса

Роналдо преспал с испанска актриса

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама